Bakan Selçuk’a dünyanın ilk toplu iş sözleşmesini hediye ettiler

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bir takım temaslarda bulunmak üzere Ankara’ya giden AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı ve İl Başkanı Serkan Yıldırım, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk’u makamında ziyaret etti.

Milletvekili Yağcı ve İl Başkanı Yıldırım, 255 yıl önce Anadolu topraklarında imzalan dünyanın ilk toplu iş sözleşmesini tıpkıbasım olarak  TBMM Bakanlık ofisinde ziyaret ettikleri Bakan Selçuk’a takdim ettiler.
“BİLECİK SGK BAŞTA OLMAK ÜZERE..”
Bilecik SGK Müdürlüğü başta olmak üzere birçok konu hakkında görüş alışverişinde bulunduklarını açıklayan Milletvekili Yağcı, Ankara’da gerçekleştirdikleri temaslarla ilgili, “İlimiz SGK müdürlüğü başta olmak üzere kurum müdürlükleri ve çalışmalar üzerine görüş alışverişinde bulunduk. Bakanımıza gösterdikleri ilgi ve alaka için teşekkür ediyorum. Dünyanın ilk toplu iş sözleşmesi 255. Yıl önce Anadolu topraklarında imzalandı. Dünyaya örnek olan bu anlaşmayı halıya tıpkıbasım olarak Bakanımıza taktim ettik.” ifadelerine yer verdi.
Bakan Selçuk’a dünyanın ilk toplu iş sözleşmesini hediye ettiler
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 19 Nisan 2021, 16:04

    SÖZLEŞMEYİ MERKA ETTİM ORADA DA GECE YARISI ANTLAŞMA YAPILMIŞ MI SEN BEYE YAKINSIN DERE KENARI SENİN SEN DÜRÜSTSÜN GÜVENİLİRSİN LİYAKAT ARIYORSUN FAKAT SENİ DAĞA SÜRDÜM MÜ DEDİ

    Cevapla
Bizi Takip Edin