Bakan Koca’nın “Kolları sıvıyoruz” kampanyasına Bilecik’ten destek

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın “Hayatımızın yeniden normalleşmesi için kolları sıvıyoruz” mesajıyla başlattığı kampanyaya il sağlık müdürleri de sosyal medya hesaplarından destek verdi. Bilecik İl Sağlık Müdürü Dr. Ferhat Damkacı’da paylaşımında, Bingöl’e seslenerek, “Siz de kolları sıvamaya hazır mısınız?” sorusunu yöneltti.

Sağlık Bakanlığı’nca yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele kapsamında yürütülen aşılama kampanyası için televizyonlarda gösterilmek üzere “Kolları sıvıyoruz” sloganıyla kamu spotları hazırlandı.

Bakan Koca, Twitter’dan kampanya için hazırlanan kamu spotunu, “Hayatımızın yeniden normalleşmesi için kolları sıvıyoruz” mesajıyla paylaştı.

Bunun ardından il sağlık müdürleri de sosyal medya hesaplarından, aşılamanın önemini vurguladıkları mesajlarını paylaşarak kampanyaya destek verdi. İl sağlık müdürleri, yaptıkları paylaşımlarda mevkidaşlarına da çağrıda bulundu.

Kampanyaya katılan Bilecik İl Sağlık Müdürü Dr. Ferhat Damkacı, Artvin’den gelen mesaja cevaben aşılama faaliyetleri için tüm sağlık çalışanları olarak “kolları sıvadıklarını” belirterek Bingöl’e seslenerek, “Kuruluş ve Kurtuluşun şehri Bilecik’te hızlı bir şekilde eski normallerimize dönmek için kolları sıvıyoruz, sizde kollarınızı sıvamaya var mısınız?” sorusunu yöneltti.

Bakan Koca’nın “Kolları sıvıyoruz” kampanyasına Bilecik’ten destek
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin