Atatürk Parkı yılbaşına hazır

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediyesi tarafından şehir merkezinde yapılan Atatürk Parkı, Bilecik Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü Elektrik Amirliği çalışanları tarafından yapılan ışıklandırma çalışmaları ile yılbaşına hazırlandı.

Belediye Başkanı Semih Şahin’in, ‘’Bilecik Rahat Nefes Alacak’’ düşüncesiyle gerçekleştirilen Atatürk Parkı, yeşil alanları, dinlenme noktaları ve ışıklandırma sistemleriyle yılbaşına hazır hale getirildi.

Başta çocuklar ve gençler olmak üzere vatandaşlarımızın açıldığı ilk günden bu yana yoğun şekilde zaman geçirdiği Atatürk Parkı, gerek Bilecikliler tarafından gerek şehrimizi ziyaret eden vatandaşlarımızın fotoğraf karesinde yer almaya başladı.

Atatürk Parkı’nda yer alan ve vatandaşların fotoğraf çektirdiği kardan adam heykeli, yılbaşı ağacı ve figürleri, Destek Hizmetleri Müdürlüğü Elektrik Amirliği çalışanları tarafından yapılarak, parkın birçok noktasını süsledi.

Belediye Başkanı Semih Şahin, Atatürk Parkı’nı vatandaşlarımızın hizmetine sunmuş olmanın mutluluğu yaşadığını belirterek, tüm Bilecikliler ve vatandaşların yeni yılını tebrik etti.

Atatürk Parkı yılbaşına hazır
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

11 Yorum

  1. Çok güzel bir görüntü emeği gecen herkeze tesekkkürler

    Cevapla
  2. Yak ışıkları yak parasını biz vereceğiz. Hacize gelirsin artık. Ayı heykelinin üstüne de ışık yak üstüne tüy dikmiş olursun.

    Cevapla
  3. İşlevsel bir park değil burası.Önceki çay bahçesi ne güzeldi.Bu parkı o kadar masraf edip yaptınız ama insanların seve seve rağbet gösterecekleri bir yer olmayacak.Ayrıca yılbaşı için bu kadar ışıklandırma,yılbaşı ağacı,şapkalı kardan adam insanlara fayda sağlayacak şeyler değildir.Bir kere 1 ocak yılbaşının bizim kültürümüzle alakası yoktur.Boşa kürek çekiyorsunuz ya neyse.

    Cevapla
  4. 26 Aralık 2020, 08:51

    Parkdan cok hayvan otlatma merasina benzemiş adı PARK

    Cevapla
  5. 30 yıl önceki parktan güzel oldugu kesin acaba bunu eski bldye yapsaydı şuan mırın kırın edenler ne diyecekti

    Cevapla
  6. 26 Aralık 2020, 11:10

    Harika olmuş eski varoş park yerine düzgün nizami bir park, bunlar hak ettiğimiz şeylerdi teşekkürler

    Cevapla
  7. İçimizdeki fitne fesat çekememezlik o kadar çoğaldı ki Allah sonumuzu hayreylesin Edep yahu

    Cevapla
  8. Çok başarılı olmuş emeği geçenlere teşekkürler

    Cevapla
  9. 26 Aralık 2020, 14:53

    Geçen yıl da aynısı bu yıl da . Bizim kültürümüzlr alakası olmayan , dinimizde yeri olmayan kutlama / süslemeler mevcut belediyeciğin ovundugu aksiyonları olmaya devam ediyor. Gönlüm ile dilim ile itiraz ediyorum , bugzediyorum , istemiyorum.Kardan adam , geyik , heykel istemiyoruz!!! Bize bizim gibi hizmet edilmesini istiyoruz , kulturumuze , Osmanlı yuvasına yakışan şekilde. Kınıyoruz!!!

    Cevapla
    • Senin kültürün ne acaba ,hırsızlık ,yolsuzluk ,yoksulluk,adaletsizlik,bunlar varmı kültüründe.

      Cevapla
    • Bunun nedeni fikir olarak din ile ilgili mevzularda halkın değil kendi ideolojileri her zaman ön planda olması.. tabiri caizse dayatması… halkın din hüviyeti bu ideolojiyi pek bağlamaz…bu ideoloji din kültürü..geçmiş imparatorluğumuz ile alakası yok daha çok unutturma özgürlük modernlik adı altında daha çok hırıstıyanlığa daha yakın olmak Avrupai olmak daha önemlidir…

      Cevapla
Bizi Takip Edin