ATATÜRK PARKI TARTIŞMA KONUSU OLDU

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediyesi Aralık ayı meclis toplantısı gerçekleşti.

Toplantıda söz alan MHP Grup Sözcüsü Akın Atakan, Başkan Şahin’e; itfaiye’nin öneminden bahsederek, yaptığı araştırmada bir itfaiyenin 6 milyon liraya mâl olduğunu öğrendiğini, alınması hususunda Başkan Şahin’e, “Muhtemelen kaynak yok diyeceksiniz” sorusunu yöneltti.

Atakan’ın sorusu üzerine Başkan Şahin, hali hazırda yangınla ve yangın tertibatı yetersizliğinden kaynaklı herhangi bir durumun söz konusu olmadığını belirtti.

“ATAKAN: BİR PARKA 6 MİLYON LİRA ÇOK CİDDİ BİR KAYNAK”

Bunun üzerine Atakan, eski belediye çay bahçesi alanına yapılan “Atatürk Parkı” için belediyenin 2020 yılı bütçesinden 3 milyon 300 bin lira, 2021 yılı bütçesinden ise 3 milyon 500 bin lira toplamda 6 milyon 800 bin lira gibi bir kaynak ayrıldığını belirterek, “Bu çok ciddi bir kaynak. Kaynak sıkıntısı çeken bir belediye için bu parka verdiğimiz para ciddi bir para. Bence önceliğimiz yangın daha öncelikli.” dedi.

“BAŞKAN ŞAHİN: İNSANLARIN NEFES ALMAYA İHTİYACI VAR”

Bunun üzerine Başkan Şahin, “insanların öncelikle nefes almaya ihtiyacı var. 18 yıldır neden itfaiye aracı alınmamış da ben şimdi itfaiye aracı alacağım bu bütçeyle biraz insaf değil mi?” ifadeleri kullandı.

“ATAKAN: 2021 YILI BÜTÇESİ ARTIK SİZİN BÜTÇENİZ”

Başkan Şahin’in sözü üzerine Atakan, “2020 yılı bütçesi ilk yılınızdı diye itiraz etmedim ama artık 3. yıla giriyoruz 2021 yılı bütçesi artık sizin bütçeniz.” dedi.

“BAŞKAN ŞAHİN: KAYNAK BULMA ŞANSIM VAR”

Başkan Şahin ise “İtfaiye aracı için benim alternatif kaynak bulma şansım var. Her yeri de zorluyorum bunu ana bütçeden almamaya ve bir yerlerden bulmaya çalışıyorum hibe şeklinde. Oldukça yüksek bir ihtimalle tedariğini yapacağım, önemini biliyorum.” ifadelerine yer verdi.

 

ATATÜRK PARKI TARTIŞMA KONUSU OLDU
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

21 Yorum

  1. Güzel bir park yapılmış sonuçta, her şeye de bütçe olarak bakmamak lazım.

    Cevapla
  2. Bir de eşşek heykeli koysalardı keşke. Yakışırdı semih muhtara… Nasılsa parasını biz veriyoruz. Koyun oraya 1.5 milyon liraya bir eşşek heykeli. 2.5 sene sonra bakar bakar chp yi hatırlarız.

    Cevapla
    • 8 Aralık 2020, 22:26

      Melih Gökçek’in dinazorlarını da hatırlıyorsunuz?
      Semih Başkan kaç lira harcadı Melih Gökçek kaç lira harcadı? Bizde bu yazdiğiniza bakarak dinazorlar aklımıza geldikçe sizin gibi ucuz kahramanlık yapanlarımı hatırlıyalım?

      Cevapla
    • 9 Aralık 2020, 06:44

      Esek diye sen oturursun be koyun

      Cevapla
      • Ben amerikanın, pkk nın terörist feto nun iti olacağıma memleketimin koyunu olmaktan şeref duyarım. Gerisini pkk ve hdp ile aynı çanağı yalayanlar düşünsün.

        Cevapla
  3. Gayet de güzel oldu park, köy meydanından halliceydi şehir merkezi. Eleştirilecek yer var eleştirilmeyecek yer var.

    Cevapla
  4. 5 küsür milyona seyir terası adı altında kanalizasyon atıklarının aktığı derenin üstüne yapılan yapıdan mı yapılsaydı yoksa? Şehrin işlek yerinde sosyal bir alan oluşturuldu sonuçta. Buna bütçe müdahalesi yapanlar keşke 2 defa bakımı yapılıp, 10 küsür milyon lira ayrılan yapıyı da dillendirselerdi. :)

    Cevapla
  5. Rabia heykeline bakıp bakıp neyi hatırlıyordunuz?
    Sayın eşek heykelci

    Cevapla
  6. 8 Aralık 2020, 23:42

    Başkan şahin çalışmaya devam ak parti zamanında yatırımlar olduda ne oldu sen kazandın vezirhanlı

    Cevapla
  7. Tabi bir buz pistimiz vardı meşhur hamam vardı bunlar israf olmadimi yazık ne çabuk unuttunuz

    Cevapla
  8. Dışarı çıktığımızda soluklanacak bı parkımız bile yoktu gayette güzel oldu eline sağlık Semih hocam.

    Cevapla
  9. Haber 228 yine yapmış yapacağını hem haber yapmaya calışmış hemde arkasına burada olumsuz yorum yapacak kitleyi toplamaya calışmış oradaki eski park bi koymeydanını andırmıyormuydu sorun parkmı yoksa ATATURK mu

    Cevapla
    • O olumsuz yorum yapacak kitlenin yorumlarını bile yayinlamadiklari oluyor. Ya hak konuş ya da sus.

      Cevapla
  10. Ama içinde heykel var…o yeter🙂

    Cevapla
  11. 9 Aralık 2020, 20:29

    Bilecik iline yakışır bir park oluyor neyin peşindesiniz karşı olanlar her güzel şey alkışlanır siyasi görüşü farklı bile olsa, oradaki eski parkta oturup da çay içmeyen varmı Bilecikte? Sanmıyorum .Atatürk parkımız hayırlı olsun Semih Başkanı kutluyorum bu güzel parkı Bilecik halkına kazandırdığı içinHalkın nefes alacağı bir yer hayırlı olsun.

    Cevapla
  12. 15 yıldır siz yapacağız dedinizde bu halk karşımı çıktı,işte sizin insana verdiğiniz değer,en azından yapanı taktir edin,adam gibi bir yer yapılmış Allah razı olsun emeği geçenlerden,

    Cevapla
  13. tutmadı yine abuk sabuk haberiniz… başkan şahin yine iyisini yaptı.. helal olsun.. eski başkanların ucubelerinide görüyorduk.. tesekkurler C:H:P:

    Cevapla
    • Heykel yapınca iyisi oluyor tabi. Kafa 100 yıldır aynı kafa yap heykeli tapınsın chp li güruh. Ama aynı chp li güruh ilçe teşkilatlarının tuvaletlerinde yapılan tacize tecavüze gık çıkarmadılar. Alışık olduğunuzdan mı yoksa tecavüzcü sizden olunca mi ?

      Cevapla
  14. Size de aşk olsun haber228.. Yorumları geç yayınlıyorsunuz haber gundemden düşüyor. Yoruma yorum yapıyoruz yayınlanana kadar manşetten düştü ara ki bulasın. Haberi özel aratmak lazım ayrıca. Çok yavaş hareket ediyorsunuz.

    Cevapla
Bizi Takip Edin