ASKF Başkanı Nusret Tosun; “ÖNCE HAYAT, ÖNCE YAŞAM”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Nusret Tosun; “Koronavirüsü ile ilgili zorlu süreci inşallah hep birlikte atlatacağız. Yeter ki kurallara, yönlendirmelere uyalım ve mutlaka evlerimizde kalmaya devam edelim.” dedi.

(ASKF) Başkanı Nusret Tosun, yaptığı yazılı açıklamasında,

Zira; Ülkemizi ve dünyamızı çok ciddi tehdit altına alan koronavirüs, ülkelerin bu illetten nasıl kurtulacağını düşünmekten başka bir anlayış oluşturmadığını haber ajanslarından aldığımız bilgiler ile öğreniyoruz.

Ülkemizde de çok ciddi kararlar alınarak sokağa çıkma yasağı dahi düşünülürken her gün artan vakalar karşısında ölen vatandaş sayımızında arttığını duymak bizleri son derece üzüntüye sevk etmektedir. Siz amatör spor kulübü yöneticilerimizin, antrenörlerimizin ve Sporcularımızın bilinçli olarak insana önem veren anlayışa sahip olduğunu yakinen biliyoruz.

Dünyanın en önemli süperliglerinin ertelendiği ve tartışıldığı bir dönemde herhangi bir düşünceyi oluşturmanın doğru olmadığını sizlerde takdir edersiniz. Önemli olan “ÖNCE HAYAT, ÖNCE YAŞAM” dır.

#HayatEveSığar #EvdeKalTürkiye 🇹🇷🇹🇷🇹🇷

Nusret Tosun
BİLECİK ASKF BAŞKANI

ASKF Başkanı Nusret Tosun; “ÖNCE HAYAT, ÖNCE YAŞAM”
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin