Asırlık Süleyman Dedeye Ziyaret

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Vali Bilal Şentürk, 106 yaşındaki Süleyman Köroğlu’nu evinde ziyaret etti.

Bilecik’te göreve başladığı günden bugüne, kurduğu diyaloglar ile kentin sorunlarını tespit edip, çözme çabası içinde olan Vali Şentürk, devletin çocuğundan, yaşlısına her kesimden vatandaşının yanında olduğunu gösteriyor..

Vali Şentürk, eşi Münevver Şentürk, Pazaryeri Kaymakamı Berker Çırak, Köy Muhtarı Adem Karagöz ile birlikte Fıranlar köyünde yaşayan 106 yaşındaki Süleyman Köroğlu dedeye özel ziyarette bulunarak, yaklaşık yarım saat yanında kaldı.

Asırlık Süleyman dedeye sağlık dileklerini ileten Vali Şentürk, Süleyman dedenin yaşlılığından ve ayaklarındaki rahatsızlığından dolayı ayağa kalkamadığını ancak hafızasının hala yerinde olduğunu gözlemlediğini söyledi.

Süleyman dedenin insanlarla sohbet ettiğini, gözlüksüz olarak gazete ve Kuran-ı kerim okuduğunu yakınlarından öğrendiğini ifade eden Vali Şentürk, ”Allah dedemize sağlıklı ömürler versin. Yaşlılığa bağlı ayaklarındaki rahatsızlıktan başka bir rahatsızlığı bulunmuyor. Tarihe tanıklık etmiş Süleyman dedemizi ziyaret ettik. İleri yaşlarına rağmen büyükleri ile ilgilenip her türlü bakımını yakinen temin eden aile üyelerini tebrik ediyorum. Hepimiz ne zaman ne olacağımızı bilemeyiz. Aile büyüklerini ziyaret etmek, onların gönüllerini almak bizlere ve yakınlarına huzur verir. Bilecik’te 100 yaşının üstünde yaşayan vatandaşlarımız var. Onların dualarını almak bizim vazifemiz, onların emeği var.” dedi.

Asırlık Süleyman Dedeye Ziyaret
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin