ASGARİ ÜCRETLİ VE EMEKLİLER EV SAHİBİ OLACAK..

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Seçim çalışmaları kapsamında Bilecik’e gelen Başbakan yardımcısı Yalçın Akdoğan programına Bozüyük’te metristepe kültür merkezi açılışı ile başlayarak Bilecik Şeyh Edebali Türbesi, Bilecik Valiliği ve Bilecik Belediyesini ziyaret etti ve Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan son olarak Kültür ve Kongre Merkezi’nde muhtarlar ile bir araya geldi.

Kongre Merkezinde konuşmasını gerçekleştiren Akdoğan, Ak Parti’nin 13 yılda yaptığı ve yapmaya devam ettiği faaliyetlere değinirken Seçim sonrası özeleştiri yapıp değerlendirerek, millet için daha fazla ne yapabileceklerine karar verdiklerini söyledi.

DSC_0107

Verilen kararlar sonucunda da seçim beyannamesinde’de belirtildiği gibi, seçimlerde seçilme yaşı’nın 18’in altına indirmenin ötesinde, ücretsiz ve sınırsız internet vereceklerini belirtti.

Akdoğan İstihdamın gençleşmesi ve gelişmesi için, işe giren gençlerin ilk yıl maaşını devletin ödeyeceğini, Üniversitesini bitirdikten sonra 2 yıl boyunca sigortasını devletin karşılayacağını, İş yeri kuracak gençlere 50 bin TL karşılıksız hibe desteği verileceğini ve 100 bin TL’de faizsiz kredi desteği vereceklerini söyledi.

Asgari ücretlileri ve emeklileri de unutmadıklarını belirten Akdoğan, Asgari ücretlilere ve emeklilere TOKİ daire sahibi yapacak, Eve girecekler ve daha sonra 250 TL taksit ile ödeyerek ev sahibi olacaklar dedi.

Sosyal devleti de hayata geçiren bizler olduk diyen Akdoğan, “diğerlerinin bu tür proje falan açıkladıkları yok, Anca popülist vaatlerde bulunuyorlar” dedi.

»AK PARTİ SEÇİM BEYANNAMESİNİ İNCELEMEK İÇİN TIKLAYINIZ..

 

»YALÇIN AKDOĞAN’IN KONUŞMASINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ..

 

ASGARİ ÜCRETLİ VE EMEKLİLER EV SAHİBİ OLACAK..
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin