Asansör Projesinde sona gelindi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bugün gerçekleştirilen Sosyal Donatı Alanı’nın açılışında konuşan Belediye Başkanı Selim Yağcı, Şeyh Edebali Türbesine yapılması planlanan “Asansör Projesinde” sona gelindiğini söyledi.

Şeyh Edebali Türbesi yerleşkesinde yapımı gerçekleştirilen “Sosyal Donatı Alanı”nın açılışında konuşma gerçekleştirilen Başkan Yağcı, yapımı yılan hikayesine dönen Şeyh Edebali Türbesine yapılması planlanan Asansör projesinde sona gelindiğini belirterek, şu ifadeleri aktardı:

 

“İnşallah çok yakında türbeye çıkış noktasında güzel bir proje hazırlandı. Asansör projesi bunuda sayın valimizin önderliğinde kuruldan son görüşmesi tamamlandı. Onunda ihalesi yapılacak. Asansörün de türbe ziyaretleri noktasında engelli ve yaşlı büyüklerimizin türbe ziyaretleri noktasında kolaylık sağlayacak. Burası bizim hepimizin ortak değeri.”

 

MÜJDELİ HABERİ İL BAŞKANI KARABIYIK VERMİŞTİ

AK Parti Bilecik il başkanı Fikret Karabıyık, Kültür ve Turizm Bakanlığı döneminde Nabi Avcı ile Danışmanı Fatih Dut ve Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürü Yalçın Kurt ile birebir yaptığı diğer kişisel temaslarlada Şeyh Edebali Türbesine yapılması planlanan Asansör projesini gündeme getirmiş ve asansör projesinin önünde hiçbir engel kalmadığını, projenin maddi anlamda yükünü Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği karşılayacağını duyurmuştu.

 

Yapılması planlanan asansör projesi ile ilgili detaylı bilgiye aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Asansör Projesinde sona gelindi!
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 17 Mart 2018, 13:16

    odalar ve borsalar birği baskanı söz vermiştii gec kalınmışşş 10 dönümlük yerde agac dikmekle havuz yapmakla olmaz millet yatırım istiyorr acag dikmek istemiyor artıkk

    Cevapla
Bizi Takip Edin