“Arabalı Sinema” yoğun talep üzerine devam edecek

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bozüyük Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında, koronavirüs tedbirlerine uygun olarak düzenlenen “Arabalı Sinema” etkinliğinde Türk sinemasının son yıllarda en çok izlenen ve büyük beğeni toplayan filmlerinden biri olan “7. Koğuştaki Mucize” adlı film gösteriminin ikinci gecesinde de yoğun ilgi gördü.

Belediye Kapalı Pazar otoparkında gerçekleştirilen ve 7’den 70’e yoğun ilgi gören etkinlikte otopark alanı tamamen doldu. Etkinliğe katılan araçları alan girişinde karşılayan Belediye Başkan Yardımcıları Vedat Kazıcı, Mahmut Fındık ve Ali Şahinoğlu vatandaşlara çeşitli ikramlarda bulunarak iyi seyirler dilediler.

Bozüyük Belediyesi’nin koronavirüs tedbirlerine uygun olarak ilk kez düzenlediği ve beğeni ile izlenen “Arabalı Sinema” etkinliği vatandaşlarımızdan gelen yoğun talepler doğrultusunda 30 Ağustos 2020 Pazar günü akşamı gösterilecek “Veda” adlı film ve 4 Eylül 2020 Cuma günü akşamı gösterilecek “Eltilerin Savaşı” adlı filmler ile devam edecek.

BİLECİKLİLER DE İSTİYORLAR

Diğer yandan, Bozüyük’te gerçekleştirilen Arabalı Sinema etkinliğinin Bilecik’te de gerçekleştirilmesini isteyen vatandaşlar, “Bilecik te arabalı sinema olmasını istiyoruz yapılacak yer kapalı pazara girişin sol tarafı. Bizim Bozüyük’ten ne eksiğimiz var nede olsa burası ildir” ifadelerine yer verdiler.

“Arabalı Sinema” yoğun talep üzerine devam edecek
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. 29 Ağustos 2020, 10:49

    Fred çakmaktaş taş devrinde izliyordu arabalı sinemayı. Bileciki taş devrine döndürmeyin herkesin yaptığını değil yapmadığını getirip sunun bilecik halkının hizmetine…

    Cevapla
  2. Bilecik sosyal etkinlik konusunda abbasligin disina cikamiyor :D

    Cevapla
Bizi Takip Edin