ARABA CAYIR CAYIR YANDI KİMSE YARDIM ETMEDİ!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’te seyir halindeyken bir anda alev alan otomobil kullanılamaz hale gelirken, yangına müdahale edemeyen engelli sürücünün yardım talebine kimse cevap vermedi.

Alınan bilgiye göre, Ahmet Kartal yönetimindeki 06 AK 1657 engelli plakalı otomobil, Bilecik-Sakarya karayolunun tüneller mevkiinde bilinmeyen bir nedenden dolayı alev aldı. Otomobilde bulunan engelli sürücü ve yanında bulunan engelli arkadaşı  yara almadan dışarı çıktı.

IMG_6920

İtfaiye ve kara yolları kontrol ekiplerinin söndürdüğü araç kullanılamaz hale gelirken, Yangın nedeniyle bir süre trafiğe kapatılan Bilecik-Sakarya yolu aracın kaldırılmasıyla tekrar trafiğe açıldı.

 

Sürücü Kartal, seyir halindeyken otomobilin motor kısmından koku duyduklarını bir süre sonra dumanlar yükseldiğini fark ederek, yol kenarına çektiklerini belirtti. Kartal, Yoldan geçen araçlara yardım talebinde bulunduğunu ama kimse durmadığını vurgulayarak “Ben ve arkadaşım Şevket Karagöz engelli olduğumuz için müdahale etmede  zorlandık, Bagajda yangın tüpü vardı ancak erişemedik. Araba gözümüzün önünde yandı.” ifadelerini kullandı.

 

IMG_6929 IMG_6918 IMG_6920 IMG_6921 IMG_6922 IMG_6923 IMG_6925 IMG_6926 IMG_6928

ARABA CAYIR CAYIR YANDI KİMSE YARDIM ETMEDİ!
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 31 Mayıs 2016, 11:20

    Malesef bu memleketin insanları böyle

    Cevapla
Bizi Takip Edin