Anneler Hayatlarını Renklendiriyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’de ilkokul öğrencileri, bir proje kapsamında anneleriyle birlikte ahşap boyama kursuna başladı.

Küplü köyünde üç yıl önce kurulan “Küpüne Sığmayan Melekler Derneği” üyesi kadınlar ile Bilecik İlkokulunun birlikte organize ettiği “Çocuklar hayatı renklendiriyor” projesi çerçevesinde önlüklerini giyen 220 üçüncü sınıf öğrencisi çocuk, kursun ilk gününde büyük heyecan yaşadı.

Dernek başkanı Nilgün Bakkal, yaptığı açıklamada, çok önemli bir projeye imza attıklarını belirterek, “Üç yıldır köydeki kadınlarımızla birlikte ahşap boyuyoruz. Bu bilgilerin başka insanlara da yansıması için çalışma başlattık. Bugün üçüncü sınıf öğrencileri ile buluştuk.” ifadelerini kullandı.

 

Okul müdürü Hüseyin İşgören ise çocukların geleceğine önemli bir değer katacak kursun bugün başladığını kaydederek, “Çocuklarımız anneleriyle elele vererek dünyayı renklendirecekler. Bizim için çok anlamlı bir gün.” dedi.

Anneler Hayatlarını Renklendiriyor
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. 6 Mart 2018, 19:13

    Maalesef yorum değil düzeltme yapmak zorundayım.Küpüne sığmayan Melekler derneği değil Küplü köyü kalkındırma derneği ”Küpüne Sığmayan Melekler Projesinde yer alan kadınlar ile Bilecik Atatürk İlkokulu 3.sınıf öğrencileri ”Dünya Çocuklarla Renkleniyor”projesinde bir araya geldiler.2-3 hafta süreyle bir araya gelip ahşap tepsi ve kutular çocukların hayal dünyasına göre boyanmaya başladılar.Küpüne Sığmayan Melekler Projesi lideri Nilgün Bakkal ve Okul Md.Hüseyin İşgören’in çalışmalarıyla proje start aldı.Minik öğrenciler hayal dünyalarının renklerini tepsi ve kutulara yansıtmaya başladılar.İlk gün oldukça yorulduk.Ama hepimiz çok eğlendik.

    Cevapla
  2. 6 Mart 2018, 20:59

    Harika bir çalışma çocuklarımıza geleceğe dair el becerilerini ortaya çıkarma fırsatı veren tüm çalışanların emeklerine sağlık diliyorum

    Cevapla
Bizi Takip Edin