Anahtar Priz Seçerken Nelere Dikkat Edilmeli?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tesisat malzemeleri arasında en çok tercih edilen priz ve anahtarlar, çeşitleriyle birlikte evlerde, iş yerlerinde, ofis ve benzer birçok alanda iç tesisat noktasında faydalanacağınız ürünler arasında yer alır. TV sistemlerinde en iyi priz çeşitlerinin kullanımında, çok sayıda priz modelleriyle birlikte evinizin tüm elektrik için priz veya anahtar çeşitleriyle ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. Birçok sayıda anahtar priz çeşitleriyle montaj ya da koruma tipine göre seçimlerinizi yapabilirsiniz. Bu priz çerçeveleri sayesinde evinizin dekorunda özel bir renk varsa, uygun renk uyumunu da sağlamanız mümkün olacaktır.

 

Anahtar priz çerçeveleri ile ilgili olarak birçok tasarım ve renk açısından farklı modeller bulunur. Bu modeller arasında elektrik enerjisinin açılıp kapanmasında en çok yardımcı olan anahtar priz çeşitleri sayesinde birbirinden farklı ürünleri seçebilirsiniz.  Adi, komütatör ya da vaviyen anahtar çeşitleri günümüz şartlarında en çok bilinen ve modeller oluyor.

 

Elektrik prizleriyle ilgili birçok çeşitlilikte ürünler bulunur. Hem fiyatları açısından da priz çerçeveleri fiyatları birbirinden farklı şekilde fiyatlara ayrılırken, hangi priz çerçevesi alacağınıza dair de seçimlerinizi yaparken tek veya 3 faz beslemeli prizleri, topraklı priz veya korumasız olarak kullanılacak alana göre seçebiliyorsunuz. Elektrikli priz modelleri arasında en çok tercih edilen çocuk korumalı ürünlerde ise, doğrudan priz modellerinin çift deliğe de iletken girmeden çalışmamasıdır. İki iletken aynı anda takılması sayesinde çalışan elektrik akımı, tek iletken girişi olursa hiçbir şekilde ihtiyacınızı karşılamayacaktır. Bu sayede çocuk koruma kilidi de yetkin bir şekilde kullanılabilir olacaktır.

 

Telefonlar İçin Priz Çeşitleri Nelerdir?

 

Priz çerçevesi araştırırken bulacağınız priz modellerinden biri de priz telefon tutucu özelliği olan USB özellikli prizlerdir. Bu prizlerin birçok dekoratif özelliği olduğu gibi çok yönlü kullanıma uygun şekilde de sadece fişlerin girişi için değil aynı zamanda USB li priz şeklinde de kullanımları çok yaygındır. Birçok priz çeşitleriyle beraber seçimlerinizi kaliteli bir biçimde yaparken, aradığınıza uygun salon, oda, mutfak, banyo ve çocuklara yönelik korumalı, özel dekoratif priz çeşitleri ve modellerini seçebilirsiniz.

 

Evinizin her alanında kullanılması gereken prizler, ne kadar doğru yerlerde elektrik tesisatı yapılır ve kullanılırsa, en iyi şekilde de anahtar priz çeşitler ile en doğru kullanıma uygun şekilde sağlamış olabilirsiniz. Salonlarda kullanılan ürünler kadar, çocuklarınızın odalarında kullanacağınız priz çeşitleriyle beraber en doğru şekilde seçimlerinizi yapabilirsiniz. Priz dönüştürücü aparatlara ihtiyacınız varsa, bunlarla da yabancı ülkelerden gelen prizlerin dönüşeceği şekilde 2 iletkenli Türkiye’de kullanılan prizleri de kullanabilirsiniz. Bu modellerin tamamına Günsan anahtar priz ile ulaşabilirsiniz.

 

Kablosuz 3lü Priz Modeller

 

Tek priz alanı çoklu yapmak için 3lü priz modellerini de tercih edebiliyorsunuz. Günümüzde tek prizin yeterli gelmediği en çok alanlar TV alanları, salon ve en çok kullanılan çalışma odalarının olduğu yerlerdir. Bu ve benzer yerlerin tamamında da 3lü priz gibi çoklu yapacağınız şekilde priz modellerini tercih edebilirsiniz. Günsan anahtar priz fiyatları noktasında en uygun fiyat çalışmasıyla müşterilerini her zaman memnun eden markalardan biri olarak, isteklerinize uygun şekilde birçok anahtar ve priz modellerini bulabileceğiniz adreslerden biridir.

 

Evinizde salonlarda akıllı priz kullanmak isterseniz, birçok modeline ve rengine ulaşacağınız kadar isterseniz saatli priz ya da saat dereceli priz modelleriyle de tercihlerinizi yapabilirsiniz. Bu priz modellerinde istenen birçok özellikleri kullanabilirsiniz. Saat dereceli prizlerde istenen saatlerde çalışacak olup, istenen saatlerde çalışmayacak niteliğe sahip priz modellerini tercih ederek, gece veya gündüz siz evde değilken belirli saatlerde çalışmasını istediğiniz ve çalışmasını istemediğiniz modellerde priz modellerine göz atabilir, anında satın alabilirsiniz.

 

Anahtar Priz Seçerken Nelere Dikkat Edilmeli?
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin