AMATÖR SPOR KULÜPLERİ 9. KEZ BİR ARAYA GELDİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ASKF Başkanı Nusret Tosun ile futbol il temsilcisi Engin Toku’nun geçtiğimiz aylarda başlattığı ve her ay bir kulübün ev sahipliğinde gerçekleşen toplantı dün gece Bayırköy Spor’un ev sahipliğinde gerçekleşirken, Amatör Spor Kulüpleri yöneticileri 9. Kez bir araya gelmiş oldu.

amator-spor-kulupleri-9-kez-biraraya-geldi-4

Bilecik Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu(ASKF) Başkanı Nusret Tosun, Bayırköy Spor’un ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda yaptığı açılış konuşmasında, toplantılarının amacının tanışmak, kaynaşmak ve amatör sporun gelişmesi için yapılacakları konuşmak için yapıldığını anımsatarak, “Bu toplantıların amacı; birbirimizle kaynaşmak, tanışmak, Bilecik’teki amatör spor için neler yapacağımızı konuşmaktır. Bu akşam sizlerle olmaktan dolayı çok mutluyum” ifadelerini kullandı.

amator-spor-kulupleri-9-kez-biraraya-geldi-3

Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman ise yeni sezonda sakatlıklar, kırgınlıklar, olmasın istiyoruz. Herkesin amacının spor olmasını istiyoruz. Bayırköy Spor-Osmaneli Spor maçını izlerken çok mutlu oldum. Kardeşlerimiz bize o gün kardeşliğin, sporun ne olduğunu gösterdiler. Umarım tüm sezon böyle geçer.” dedi.

 

 

 

Programın devamında konuşma yapan Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin ise sporun belediyeler için önemli bir faaliyet olduğunu vurguladı.

 

Söğüt Belediye Başkanı Halil Aydoğdu ise, “Bir eğitmen olarak kulüp başkanlarına ve yöneticilerine bir konu üzerinde dikkat çekmek istiyorum. Önemli olan maçı kazanmak değil. Önemli olan orada kardeşliği, birlik ve beraberliği sergileyebilmektir.” dedi.

 

Konuşmaların ardından geçtiğimiz yıl Ekim ayında kalp krizi sonrası hayata veda eden Bilecik Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanlığı Genel Sekreteri Hayati Kavuştu için hazırlanan slayt izlendi.

 

Vefat eden Hayati Kavuştu’nun eşi Filiz Kavuştu’ya, Bilecik Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu(ASKF) Başkanı Nusret Tosun ve Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman tarafından plaket verildi.

 

amator-spor-kulupleri-9-kez-biraraya-geldi-5 amator-spor-kulupleri-9-kez-biraraya-geldi-1 amator-spor-kulupleri-9-kez-biraraya-geldi-2

 


İLGİLİ HABERLER:

 

 

 

AMATÖR SPOR KULÜPLERİ 9. KEZ BİR ARAYA GELDİ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin