AMATÖR SPOR HAFTASI KUTLANDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından her yaştan insanın spor yapmaya özendirilmesi yeni bireylerin spora kazandırılması için farkındalık oluşturmak amacıyla hayata geçirilen “Amatör Spor Haftası” etkinlikleri kapsamında sporculara ve kulüplere malzeme yardımı yapıldı.

Bilecik Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğünce düzenlenen “Amatör Spor Haftası” etkinlikleri Cumhuriyet meydanından yürüyüşle başladı.

 

 

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü önünde sona eren yürüyüşün ardından, Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleşen programda, halk oyunları gösterileri ve kentte faaliyet gösteren farklı spor kulüplerden katılan sporcular branşlarında gösteri düzenledi.2017 yılı içerisinde düzenlenen ulusal ve uluslararası müsabakalarda dereceye giren sporcu ve antrenörlerin onurlandırılması ve İlimizde faaliyet gösteren Amatör Spor Kulüplerine malzeme yardımının yapılmasıyla program sona erdi.

 

 

Programa, Vali Tahir Büyükakın,Vali Yardımcısı Mustafa Kemal Özgün, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Halis Nalbant, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız, ASKF Başkanı Nusret Tosun, sporcu ve antrenörler ile vatandaşlar katıldı.

 

AMATÖR SPOR HAFTASI KUTLANDI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin