Altın Küpe Modelleri

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

İlk altın küpe taktığımız zamanı çoğumuz hatırlamayız. Eskilerde daha çok küçükken kız çocuklarının kulakları delinir ve ilk altın küpeleri büyükler tarafından hediye edilirdi. Günümüze geldiğimizde sadece kız çocukları değil artık her yaştan ve her cinsiyetten insanların altın küpe tercih ettiğini görüyoruz.

 

Özellikle alerji yapma olasılığının az olması ve farklı modelleri ile altın küpe avantajlı konuma geçmiş durumda. Erkekler için halka ya da top küpe tasarımları, farklı renkler ve uygun fiyatlar beylerin şimdiden vazgeçilmezi. Özellikle erkek kullanıcıların rağbet gösterdiği altın küpeler siyah veya siyah taşlı olarak da karşımıza çıkıyor.

 

Altın Küpe Tasarımları Nelerdir?

 

Altın küpe her altın takıda olduğu gibi 18 ve 24 ayar özellikte, farklı gramajlarla karşımıza çıkıyor. Ayrıca halka küpe, tek taş küpe, çiçek, hayvan veya harf tasarımlı küpeler hem günlük hayatınızda hem de özel günlerde kalabalığın arasında bile göz kamaştırmanıza yardımcı oluyor. Sizlerde kendiniz için fark yaratmak ister misiniz?  Farklı tasarımlar siz değerli kullanıcılarımız için burayı ziyaret edebilirsiniz: https://www.luxodiamond.com/altin-kupeler

 

Altın Küpe Modelleri
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin