Aloparca.com Yedek Parçaları Ürünlerinde İndirim Kampanyası!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Arabanıza orijinal yedek parça bulmak hiç bu kadar kolay ve uygun fiyatlı olmamıştı! Hizmetlerinde profesyonelliği ve müşteri memnuniyetini ön planda tutan aloparça yaptığı %50’ye varan büyük yaz indirim ile son günlerde de dikkatleri bir kez daha üzerine çekiyor.

2012’den beri sektörün öncü firması olan alaparça, internet sitesiyle beraber kaliteli hizmetini tüm Türkiye’ye sunmayı görev edinmesinin yanı sıra yine tüm ülkenin indirimli fiyatlarından yararlanabilmesi için internet sitesi üzerinden yapılacak alışverişlerde %50’ye varan indirim imkanı sağlıyor.

Alo parça, sektördeki başarısına yapmış olduğu bu büyük indirim fırsatıyla birlikte ekonomik olma özelliğini de ekliyor. Sıradaki parça aradığı yedek parçayı bulamayanlara gelsin” sloganı ile tüm Türkiye’de araç kullanıcılarına ulaşmayı hedefleyen firma, uygun fiyatları sayesinde müşterilerinin bir kez daha ilgi odağı oluyor.

Sitede Hangi Ürünler Yer Alıyor?

Ford, Renault, Online, Peugeot, Fiat, Toyota, Hyundai, Honda, Volkswagen, Tofaş, Mondial, Volvo, Mercedes, Citroen, Skoda, Audi, Opel de dahil olmak üzere aloparca.com 50’den fazla otomobil markasına ait orijinal yedek parçaları portföyünde bulunduruyor. Aydınlatma aksanından, debriyaj sistemine, direksiyon sisteminden filtre sistemine aradığınız her parçaya rahatça ulaşmanızı sağlıyor. Sadece yedek parça değil, motor yağları ve oto aksesuarları satışı da yapan firma, bu ürünlere ihtiyaçları olan ziyaretçileri için de %50’ye varan indirim imkanları sunuyor.

Motor yağı kampanya fiyatlarında yaptığı %50’ye varan indirimler de özellikle ziyaretçilerinden tam puan topluyor.

İndirimden Kimler Yararlanabiliyor?

Yukarıda da linki bulunan aloparca.com adresinden online alışveriş yapan herkes %50’ye varan indirimden yararlanabiliyor. İndirimden yararlanmak için ise ekstra başka bir koşul bulunmuyor.

Online alışverişe karşı çekinceniz varsa aloparca.com bu noktada da müşterilerinin yanında yer alıyor. Aloparca, hızlı teslimat ve herhangi olumsuz bir durumda kolay iade seçenekleri ile müşterilerinin yapacağı alışverişten memnun kalmasını sağlarken sizlere, evinizden çıkmadan aracınız için en uygun olan yedek parçaları, motor yağı ve oto aksesuarları gibi ürünleri %50’ye varan indirimli fiyatlarıyla rahatça almak kalıyor.

İndirim günlerinde otomobiliniz için en uygun orijinal yedek parçaları, motor yağları ve oto aksesuarları kaçırmayın!

Aloparca.com Yedek Parçaları Ürünlerinde İndirim Kampanyası!
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin