ALMANYA’DAN YILIN EN BAŞARILI BELEDİYE BAŞKANI ÖDÜLÜ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Almanya’nın Philharmonie Essen kentinde İTTMesse Uluslararası Turizm ve Ticaret Fuarı kapsamında gerçekleştirilen Avrupa Başarı Ödülleri programında; Alman Hükümet Sözcüsü Friedhelm Ost tarafından Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı’ya ”Yılın En Başarılı Belediye Başkanı” ödülü verildi.

19-23 Ekim tarihleri arasında Almanya’nın Essen kentinde Türk-Alman Kültür ve Turizm Derneği ve Makaimaj Medya işbirliğinde gerçekleştirilen İTTMesse Uluslararası Turizm ve Ticaret Fuarında ilimizi anlattık.

 

 

Avrupanın en önemli ödüllerinden biri olan ve birçok ülke ve şehrin çalışma ve eserleri ile değerlendirildiği tanıtım günlerinde Avrupa Başarı ödülleri programında; Belediye Başkanı Selim Yağcı’ya Yılın En Başarılı Belediye Başkanı ödülü verildi.

 

 

Alman-Türk ilişkilerinin güçlenmesinde ve buna ilişkin katkının verilmesine büyük imkanlar sunan Avrupa Başarı Ödüllerini; Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı adına; Kültür Sosyal İşler Müdürü İsmail Cihan ile Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Serkan Bircan aldı.

 

 

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı’nın selam ve muhabbetlerini Almanya’daki Türk vatandaşlarımıza iletildiği fuarda ilimiz ve ülkemizin güzellik ve özellikleri anlatıldı.

Ekonomi, sanat, siyaset, moda, sağlık ve iş dünyasından birçok seçkin konuğun ödüle layık görüldüğü gala gecesinde Almanyadaki Türk girişimciler bir arayara gelerek birbirleri ile tanışma imkanı buldu.

 

”İNSANI YAŞAT Kİ DEVLET YAŞASIN” DÜŞÜNCESİ ALMANYA’YA TAŞINDI
Diriliş, Kuruluş ve Kurtuluşun Şehri Bilecik’ten; Almanya’da ”İnsanı Yaşarti Devlet Yaşasın” ve ”Hep Birlikte Daha İyiye Daha Güzele” düşüncelerinin taşındığı fuarda ilimiz ve ülkemiz sahip olduğu değer ve özellikleri ile Avrupa’da gönülleri fethetti.

 

Gerçekleştirilen programda söz alan Bilecik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İsmail Cihan’in okuduğu, Şeyh Edebali’nin öğüt ve sözleri geceye damga vurdu.

 

İlimiz ve ülkemizinin tanıtım ve turizm faaliyetlerine büyük katkılar sunan fuarda ayrıca ilimiz iş dünyasının başarılı isimlerinden Zuhal Mansfield’, Bilecik ve Bilecik’teki ekonomi ve ticaret hayatına ilişkin bilgiler verdi.

ALMANYA’DAN YILIN EN BAŞARILI BELEDİYE BAŞKANI ÖDÜLÜ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin