ALIŞVERİŞİNİ YEREL ESNAFTAN YAP, ESNAFINA SAHİP ÇIK!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Giyim ve Mensucat Odası Başkanı Haşim Balcı, yerel esnaflar için “Alışverişini Yerel Esnaftan Yap, Esnafına Sahip Çık” çağrısında bulundu.

Bilecik’teki küçük esnafların, büyük mağaza ve marketlere rağmen ayakta durmaya çalıştıklarını söyleyen Giyim ve Mensucat Odası Başkanı Haşim Balcı, Bilecikli vatandaşlara, “Alışverişini Yerel Esnaftan Yap, Kimi zaman Anahtarını, Kimi zaman çocuğunu emanet ettiğin Esnafına Sahip Çık” diye çağrıda bulundu.

Balcı, “Vatandaşlarımızdan, Bilecikli esnaflarımızın durumunu göz önüne alarak, alışverişlerini yerel esnaflarımızdan yapmalarını rica ediyorum. İyi günümüzde, düğünümüzde ve cenazemizde bizimle olan, kimi zaman evimizin anahtarını hatta çocuğumuzu biraz burada oyalansın diye emanet ettiğimiz yerel esnafımızın ayakta durabilmesi ve geçimini sürdürebilmesi için destek olmak zorundayız. ” açıklamasında bulundu.
bilecik haberleri

ALIŞVERİŞİNİ YEREL ESNAFTAN YAP, ESNAFINA SAHİP ÇIK!
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

4 Yorum

  1. 25 Mart 2016, 11:11

    Bu işin kısaca özeti budur çok doğru söylemiş başkanı tebrik ederim

    Cevapla
  2. Yerel esnaf fiyatlarını makul seviyeye çekerse neden olmasın.
    syn başkan internetteki fiyatlarla bilecikteki lastik fiyatından tut beyaz eşyaya kadar herşeyde fark var artı internet taksit yapıyor esnaf peşin paraya bile %10 indirim yapmıyor. Acaba sen alış verişlerini nerden yapıyorsun :)

    Cevapla
  3. Yerel esnaf biraz güler yüzlü olsun alışveriş yaparız adamın dükkanına giriyor uz surat bin karış hee bide Haşim bey Doğulu mutahitler için desene evlerini zi yerel mutahitler den alın diye milliyetçi olalım.

    Cevapla
  4. kimse parasını sokaktan toplamıyor.başkan seni bilecik dışında alışveriş yaparken görürsem fotoğrafını çekip yayınlarım.

    Cevapla
Bizi Takip Edin