Ali Babacan: “Bilecik DEVA’sı Hazır”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkanı Ali Babacan, Bilecik ve Bozüyük ilçesinde iş yerlerini ziyaret etti, ardından partisinin il başkanlığı hizmet binası açılışına katıldı.

Babacan, açılışta yaptığı konuşmada “Çözüm haritamız belli. Çözümün sözcüsü bizler olacağız. Hep beraber Türkiye’nin yaralarını saracağız.” ifadelerine yer verdi.

“TÜM TÜRKİYEDE..”

Daha sonra Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen partisinin il başkanlığının 1. Olağan Kongresi’nde konuşan Babacan, tüm Türkiye’de teşkilat kurulumu yaptıklarını söyledi.

Güçlü parlamenter sistemden yana olduklarını belirten Babacan, şu ifadelere yer verdi:

“ÇÖZÜMÜN SÖZCÜSÜ BİZLER OLACAĞIZ”

Bu sistemde tüm vatandaşlarımız haklarından çok daha iyi yararlanacak. Herkes adil muamele görecek. Türkiye’ye deva olmak için hazırız. DEVA Partisi hazır. DEVA Partisi, kadınlarla gençlerle, çiftçilerle, emeklilerle, öğretmenlerle işçilerle, esnafla eşitlik için, adalet ve özgürlük için yola çıktı. Çözüm haritamız belli. Çözümün sözcüsü bizler olacağız. Hep beraber Türkiye’nin yaralarını saracağız.

“İNŞASI İÇİN BİZ HAZIRIZ”

Ülkemiz derinleşen yönetim krizini güçlendirilmiş parlamenter sistem ile aşacak. Hukuk devleti olmanın ve demokrasinin evrensel standartlarına uygun, temel insan haklarına öncelik veren bir yönetim sistemine hep beraber kavuşacağız. Devletin vatandaşına hesap verdiği, şeffaf olduğu, öngörülebilir, adil, anayasa ve yasalara bağlı bir yönetim sistemi inşası için biz hazırız.

“ANAYASA BİZİM İÇİN..”

Bizim için anayasa basit bir metin değil arkadaşlar. Anayasa, bizim için tüm toplumumuzun “bir arada yaşama ilkeleri” demektir. Bizim için “bir arada yaşama ilkeleri” insan onurunu merkeze almak, hak ve özgürlükleri güvencelemek, kuvvetler ayrılığını tesis etmek, doğayı ve çevreyi korumak, eşitlik, adalet ve laiklik ilkesi ile hukukun üstünlüğüne dayanmak, devletin ideolojik tarafsızlığını sağlamak, yerel yönetimleri ve sivil toplumu güçlendirmektir.

“DEVA PARTİSİ HAZIR”

Bizim için bir arada yaşama demek toplumun tüm kesimlerinin yönetime demokratik katılımı demektir. Bizim için demokratik katılım; devletin tüm kurumlarına, istisna yapmadan, hiçbir ayrım yapmadan, tüm toplum kesimlerinin ön koşulsuz katılımı demektir. Biz bu ülkeyi hepimizin ülkesi yapmak için hazırız. DEVA Partisi hazır.

Diğer yandan, Genel Başkan Ali Babacan’ın konuşmasının ardından il başkanı Kadir Emre tarafından hediye takdiminde bulunulurken ayrıca Başkan Emre tarafından Ali Babacan’a “Bilecik Spor” atkısı asıldığı da dikkatlerden kaçmadı.

Kongre Merkezindeki programın ardından Söğüt ilçesine giden Babacan, Ertuğrul Gazi Türbesini ve ilçe esnafını ziyaret etti.

Ali Babacan: “Bilecik DEVA’sı Hazır”
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Kelin ilacı olsa kendi başına sürerdi.

    Cevapla
Bizi Takip Edin