AK Parti’den Haber228’e Ziyaret

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Bilecik Milletekili Selim Yağcı, İl Genel Meclis Başkanı Osman Yılmaz, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Nail Öztürk, Belediye Meclis Üyeleri ve Partililer Haber228 ofisimizi ziyaret etti.

Haber 228 sahipleri Ali Osman Çelikal ve Uğur Baklacı’ya açıklamalarda bulunan Yağcı, Gazetecilik mesleğinin zorluklarından bahseden, demokrasinin olmazsa olmazı olan basının evrensel ilkeler çerçevesinde değerli bir görev ifa ettiğini belirterek, sorumlu gazetecilik anlayışı çerçevesinde çalışan bizlerin ve tüm Bilecikli hemşehrilerinin yeni yılını kutladı.

“Haber228’i Takipteyim”

Yağcı konuşmasının devamında yerel basının önemine vurgu yaparak Haber228 sitemizi yakından takip ettiğini, Bilecik kamuoyunu bilgilendirmede aktif bir görev üstlendiğini kaydetti.

“tüm tedbirleri maksimum düzeyde alıyoruz”

2020 Yılını da kısaca değerlendiren Yağcı tün dünyayı etkileyen pandeminin ülkemizde de kötü izler bıraktığını aktararak hükümet olarak gerekli tüm tedbirlerin maksimum düzeyde aldıklarını ifade etti.

“huzur, barış, sağlık ve mutluluk”

Yeni yılın başta ülkemize ve ilimize huzur, barış, sağlık ve mutluluk getirmesi temennilerini ileten Milletvekili Selim Yağcı,aracılığımızla  tüm hemşehrilerimizin yeni yılını kutladı.

Ziyaret, günün anısına hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.

AK Parti’den Haber228’e Ziyaret
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin