AK PARTİ MERKEZ İLÇE DANIŞMA TOPLANTISI YAPILDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Bilecik Merkez İlçe Başkanlığı İlçe Danışma Toplantısı gerçekleştirdi.

Gerçekleştirilen programa, Milletvekili Selim Yağcı, İl Başkanı Serkan Yıldırım, Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman, ilçe başkanları, belde başkanları ve teşkilat üyeleri katıldı. Teşkilat üyelerinin ilgi gösterdiği, yoğun katılımın olduğu program dikkatlerden kaçmadı.

“CHP BELEDİYESİNDEN ŞEHRİMİZİ KURTARACAĞIZ”

Burada konuşma gerçekleştirilen AK Parti Merkez İlçe Başkanı Nail Öztürk, AK Parti’nin kurulduğu 2002 yılından bu güne Türkiye’de birçok eser ve hizmetler kazandıran Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yol arkadaşları olmaktan son derece onur ve gurur duyduklarını dile getirdi.

2023 yılında yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimlerde Bilecik’ten güçlü bir destek vereceklerini ve durmadan, yorulmadan sıkmadık el, girmedik gönül, çalmadık kapı bırakmadan çalışacaklarını belirten Başkan Öztürk, “Cumhur İttifakı ile Birlikte tekrardan Sayın Cumhurbaşkanımızı ve güçlü milletvekillerimiz ile birlikte tekrardan iktidar olacağımızdan hiç birimizin şüphesi ve en ufak bir tereddüttü yoktur. İktidarı aldıktan sonra nemi olacak? 5 cm yağan karda şehrimizin caddelerinin ve sokaklarının tuzlamaktan aciz, vatandaşımızı mağdur eden CHP belediyesinden şehrimizi kurtularak tekrardan AK Parti hizmet ve gönül belediyesi ile kaldığımız yerden devam edeceğiz.” dedi.

“BİLECİK’İN MENFAATLERİNİ KORUMAYA ÇALIŞIYORUZ”

Bilecik’te yapılması planlanan yatırımlardan bahseden Milletvekili Selim Yağcı ise “Bilecik Millet Bahçemizi Hamsu Vadisinden başlayarak Çakırpınar’a kadar uzanan geniş bir alan içerisinde yatırım programı içerisine alacağız. Yine Gölpazarı, Söğüt Millet Bahçeleri yeni dönem içerisinde gerçekleştireceğiz. Yenişehir yolunu da 2022 yılı içerisinde bitirerek hizmete açacağız. Çalışmaları yakından takip edeceğiz. Tüm kadrolarımızla el ele gönül gönüle vererek Bilecik’in menfaatlerini korumaya çalışıyoruz. 2023’te başarının anahtarı sizlersiniz. Ne olursa olsun birbirimize el verelim güç verelim geleceği birlikte kazanacağız. Hepiniz çok kıymetlisiniz biriniz eksik olursa davamız eksik olur. Her birinizin varlığı çok değerli. Bu inançla inanan insanların başarısı olacaktır 2023 zaferi.” ifadeleri kullanarak programda emeği geçenlere teşekkür etti.

“2023’TE DE 2024’TE DE SEÇİMİ KAZANACAĞIZ”

Yoğun katılımlardan dolayı tüm teşkilat üyelerine teşekkür eden Bilecik AK Parti İl Başkanı Serken Yıldırım’da “Danışma toplantıları eksiklerimizi gördüğümüz programlardır. Bizlerin göremediğini sizler sahada görüyorsunuz. O yüzden belirli aralıkla bir araya gelerek sorun olan, eksik olan konuları masaya yatırıyoruz. Önümüzdeki seçimin kavgası şimdiden başladı. Bu mücadelenin sebebini hepimiz biliyoruz. Yapmış olduğumuz milli savunma sistemlerimiz, Çanakkale Boğazı Köprümüz, havalimanlarımız, Kanal İstanbul, yerli otomobilimiz birilerini rahatsız ediyor. Biz kendi kendimize yettikçe sürekli birileri rahatsız oluyor. Bu zamana kadar hiçbir seçim rahat geçmedi bizler bunun farkındayız. Her seçim için daha öncekine göre daha önemli dedik. Ve her seçim önceci AK Parti’yi kulvar dışına atmak için ülke menfaatlerini hiçe saydılar. Sürekli önümüze bir engelle geldiler. Ama sonuç hiç değişmedi yine değişmeyecek. Muharrem İnce’nin de dediği gibi; ‘çıkmışın yenmiş çıkmışsın yenmiş yenmişte yenmiş yenmişte yenmiş” diyerek 2023’te de 2024’te de yine seçimi kazanacaklarının altını çizdi.

AK PARTİ MERKEZ İLÇE DANIŞMA TOPLANTISI YAPILDI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

13 Yorum

  1. Millet iradesini hiçe saymak istiyorsunuz yani öylemi.

    Cevapla
  2. Selim yağcı benim dediğim olursa derse zor ben yok vız var adaylari secerken kariyerini on planda tutun naçizane önerim yoksa AKP bilecikte hava görür bu ekonomiyle

    Cevapla
  3. Çok güldüm Sanki Bilecik belediyesini Iraklı Suriyeli Afkanlı yönetiyormuş gibi kurtaracaklarmış..Sizide gördük iktidarda.3 dönem ne yapıldı sayarmısınız.

    Cevapla
  4. Kolay gelsin slm lar böyle alıcaz demekle olmaz. Vadandaş toki bekliyor bilecik de bu gün 1000 tane toki olsa alıcak çok slm lar

    Cevapla
  5. Parti tutmam siyasetçi deilim yıllardır akp belediyedi CHP şaka Maka ama Semih bey iyi bir belediye başkanı bu kesin

    Cevapla
  6. Sanki Yunan yönetiyor halk kimi isterse o yönetir saygı duyun lütfen

    Cevapla
  7. Sanki Bilecek ilini yunan işkalinden kurtarıyorlar yazık bu kadar kinci olmayın sizin dönemlerinizde gördük

    Cevapla
  8. 28 Aralık 2021, 08:25

    Çok çalışmasanız da olur; nasıl olsa seçimi kaybetseniz de bağımsız ve başka partili başkanları satın alıyorsunuz.

    Cevapla
  9. Bukadar çirkin siyaset yapılmaz nedir bu kin nedir bu nefret seçime kazanamadınz için bunlar yapılmaz ki seçim zamanı gelir sandık ortaya konulur İLLET kimi seçerse o kazanır kazanıncada bir şeyler oldu denilmez

    Cevapla
Bizi Takip Edin