AK PARTİ MERKEZ İLÇE BAŞKANI FİKRET KARABIYIK “29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Ak Parti Merkez İlçe başkanı Fikret Karabıyık, 29 Ekim cumhuriyet bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

DSC_0020
Fikret Karabıyık mesajında, bu günlerde birlik ve beraberliğe daha çok ihtiyaç olduğunu belirterek, “Sahip olduğumuz Vatan sevgisi ve özgürlük aşkı, dün olduğu gibi bugün de devam etmektedir” dedi.

Ak Parti Merkez İlçe başkanı Fikret Karabıyık mesajına şöyle devam etti: “Bugün ülkemizin, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 92. yıldönümünü büyük bir gururla kutlamaktayız. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliğinde milletimizin azmiyle yürütülen Milli Mücadele’nin ardından Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulması, dünya tarihinin önemli başarılarındandır. Bugün, bağımsız, özgür bir devlet olarak yeniden ayağa kalktığımız, demokratik, sosyal bir hukuk devleti şekliyle Cumhuriyeti kurduğumuz gündür, Mustafa Kemal Atatürk’ün ifadesi ile “ En Büyük Bayram” günüdür. Ancak son günlerde yaşananlar göstermektedir ki, birliğe, beraberliğe her zamankinden daha çok ihtiyacımız vardır. Sahip olduğumuz vatan sevgisi ve özgürlük aşkı, dün olduğu gibi bugün de devam etmektedir. Yurdumuzu düşmanlardan kurtarmak için hiç düşünmeden canlarını feda edenlere, Cumhuriyetimizi kuranlara karşı sorumluluklarımız vardır. Bizler Yörük Ali Efe’nin, Çete Ayşe’nin ve daha nice kahraman efelerin torunlarıyız. Ulu Önder Atatürk’e inanan, ilke ve devrimlerine sahip çıkma kararlılığını gösteren, Cumhuriyetimizin çevresinde kenetlenen bir milletiz. Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetin 92. yıldönümünde, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı ve minnetle anıyor, Cumhuriyet Bayramını kutluyorum”

AK PARTİ MERKEZ İLÇE BAŞKANI FİKRET KARABIYIK “29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN”
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin