AK Parti İl Yönetim Kurulu toplantısı geçekleştirildi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı İl Koordinatörü Necati Karagöz, AK Parti Bilecik İl Yönetim Kurulu toplantısında, yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

AK Parti Bilecik İl Yönetim Kurulu toplantısı, İl Başkanı Serkan Yıldırım başkanlığında gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen toplantıya AK Parti İl Koordinatörü Necati Karagöz, İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Karadayı, İl Kadın Kolları Başkanı Mutlu Selen Haşit, ve parti yönetim kurulu üyeleri eksiksiz katıldı.

AK Parti il binasında gerçekleştirilen toplantıda Başkan Yıldırım,”Hep birlikte, ülkemizin kazanımlarına sahip çıkarak gençlerimizin, kadın, erkek herkesin yüreğine AK Parti sevdasını ilmek ilmek nakşederek, gece gündüz demeden, yorulmadan gönüller kazanarak çalışmaya devam edeceğiz. AK Partinin başarısının arkasında milletine olan güvenin ve Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan gibi bir lidere sahip olması yatmaktadır” ifadelerine yer verdi.

       

AK Parti İl Yönetim Kurulu toplantısı geçekleştirildi
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. AKP yönetimi ne diye topların anlamış değilim dolar altın benzin çıkmış işsizlik dersiniz ona göre düşürmek için ne yapılır

    Cevapla
  2. Söğüt İlçe başkanını görevden almak için toplanmışlar.

    Cevapla
Bizi Takip Edin