AK PARTİ İL BAŞKANI FİKRET KARABIYIK’TAN MÜJDE

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Teşkilat yapısında yeniden yeniden yapılanmaya giden Demokrat Parti (DP) Bilecik teşkilatı ziyaretlerine devam ediyor. Bu kapsamda Demokrat Parti Bilecik İl Başkanı Sezai Balta ve yönetim kurulu üyeleri Ak Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık’ı makamında ziyaret etti. Burada gerçekleştirilen görüşme sırasında Bilecik Ak Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, Bilecik ile ilgili büyük bir projenin müjdesini verdi.

13313565_10154218112564346_1779130663_o

“Bilecik’e açık hava müzesi yapacağız.”

Bilecik Ak Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, Çanakkale Gelibolu Savaşlarının yaşandığı alanın olduğu gibi Bilecik’te de bir açık hava müzesi yapılacağını söyledi. Bunun için Kültür Bakanlığı Müsteşarlığı tarafından hazırlanan projenin, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından onaylandığını ve Başbakan Binali Yıldırım’ın onayının beklendiğini ifade etti. Yaklaşık 200 – 250 milyonluk projenin Söğüt’ün kuruluşunu simgeleyen Kayı Aşireti’nin Bilecik’e göçünü simgeleyeceğini ifade eden Karabıyık, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“200 – 250 milyonluk bir projeyi Bilecik’e kazandırmış olacağız.”

“Başbakanın onayına sunuldu.”

“Çanakkale Gelibolu Savaşlarının alan başkanlığı adı altında Çanakkale’de kurulmuş açık hava müzesi var. Bunun bir örneğini şimdi Bilecik’e yapacağız. Bununla ilgili Kültür Bakanlığı Müsteşarlığımız bir çalışma yaptı, projeyi hazırladı. Bakanımızın oluruyla Başbakan’ın onayına gönderdik. Şuan bizim de Başbakanımız değişti, genel başkanımız değişti bu süreçten dolayı bir iki aylık aksama oldu. Onun dışında projemiz Başbakanın onayında bu proje gerçekleştiğinde inşallah büyük 200 – 250 milyonluk bir projeyi Bilecik’e kazandırmış olacağız. Söğüt’ün kuruluşunu simgeleyen Kayı aşiretinin buraya göçünü simgeleyen açık hava müzesi oluşturmayı düşündüğümüz bir projemiz var. Yüce Mevla’m nasip ederse bu sene onu da bütçenin gündemine sokup uygulamaya başlayacağız. Burada derdimiz ziyadesiyle Bilecik’e iktidarın faydalarından yararlanarak katma değer oluşturmaya çalışıyoruz.”

13340659_10154218111989346_1971028583_o (1)

“Bu sene Devlet Hastanesi ve Yenişehir Yolu gündemimizden düşecek.”

“Güncel konular Yenişehir Yolu, Devlet Hastanesi her seçimde bizim karşımıza çıkıyor. Burada bizim, bürokrasinin, genel olarak uygulamadaki hataların hepsinin üst üste gelmesiyle oluşmuş olumsuz sonuçtan bu süreç biraz gecikti ama inşaatını görüyorsunuz Yenişehir yolu 41 kavşak tarafından başladı.

Devlet Hastanemizde şimdi fiilen siz imalat kısımları bittikten sonra problem yaşamamak adına imalatı gerçekleşmiş hastanelerle birbirine entegre ederek işte bürokrasiyi biliyorsunuz. Biz bu entegrasyonu da sağlayarak şuan bu bölgenin en büyük hastanelerinden birini yapmayı planlıyoruz. Devlet Hastanemiz Yenişehir’in başlangıcı olan bölgede üniversitenin yanında olacak. Yerle ilgili problem çözüldü. Şimdi avam projeleri bitti kesin proje ihalesine çıkılacak. Burada 55 dönüm üzerine kurulu, yaklaşık 70 bin metrekare’ye yakın kapalı bir alan olacak. Daha da genişlemeye müsait. Bu noktada güzel bir çalışmamız var inşallah bunları gerçekleştireceğiz. Bu sene Devlet Hastanesi ve Yenişehir Yolu gündemimizden düşecek.”

AK PARTİ İL BAŞKANI FİKRET KARABIYIK’TAN MÜJDE
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. 1 Haziran 2016, 13:14

    İnşaallah bakalım,hastanemiz hayırlısıyla başlar.

    Cevapla
  2. Fikret bey kardeşim Bursa yolu ve Hastane Ak partinin en güzel projesiydı başardın teşekkür ediyoruz.Ama Yeni yüzme havuzu ile yenikent pelitözü arası,özgün sitesi yolu buralarda yaşayan insanlar bu tozu yutmak zorundamı yol yapmıyacaktın niye ruhsat verdin hiç ılmazda esksistem asfalt yapıver insanlar mağdur olmasın ilgileneceğine inanuyorum.Başarılar

    Cevapla
Bizi Takip Edin