AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık: “Talihsiz bir Açıklama”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Haziran ayı Belediye Meclisi toplantısında, Belediye Başkanı Semih Şahin ve Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Gürses ile AK Parti Grup Sözcüsü Çetin Kaya arasında yaşanan gerginliğin ardından AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık açıklamalarda bulundu.

Belediye meclisinde yaşanan diyalogları talihsiz olarak nitelendiren Başkan Karabıyık, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“TALİHSİZ BİR AÇIKLAMA”

Zaten toplantıya basın alınmadı bildiğimiz kadarıyla. Toplantıda bir takım talihsiz diyaloglar yaşandı. bu diyalogları biz belediye meclis üyemizin Bilecikli olmadığına dair bir takım ağır eleştirilerde bulunuldu ve akabinde ayağa kalkıp üzerine yürümeye kadar gitti olaylar. Öncelikle biz müslümanlar hadisimizde de geçer arabın aceme (arap olmayan) acemin araba üstünlüğü yoktur. üstünlük takvadadır der Hadis-i şerifte biz genelde onu söyleriz yaradan dan ötürü. Bu nedenle biz Bilecik’imizde yaşayan tüm hemşehrilerimizi kardeş olarak kabul ediyoruz ve siyaseten yapılmış bu açıklamayı Belediye Başkan Yardımcısı’nın yapmış olduğu bu açıklamayı son derece talihsiz bir açıklama olarak görüyoruz zaten kamuoyunda ve sosyal medyada da yerel basında da tepkileri görüyoruz.

“BİRBİRİMİZİN YÜZÜNE BAKABİLMELİYİZ..”

Siyaset burada bir fiziki güç gösterisi hiçbir zaman olmamıştır, olmayacaktır da. AK Parti’nin böyle bir tarzı hiçbir zaman yoktur. Siyaset demokrasi alanıdır. Mesele biz  bu siyaseti burada yaptığımızda, görevlerden ayrıldığımızda birbirimizin yüzüne bakabiliyorsak siyasi partiler arasındaki rekabeti sosyal ilişkimize yansıtmıyorsak işte en güzel kazanımımız bu.

“BİZ HİÇBİR ZAMAN KIRICI SÖYLEMLERDE BULUNMADIK”

Biliyorsunuz biz siyasi parti il başkanları olarak son dönemde Valimiz Bilal Şentürk atandıktan sonra ve öncesinde de çok güzel birliktelik örneği gösterdik. Seçimde dahil rekabetin ve çekişmenin en yüksek olduğu sandıkta da biz tüm siyasi parti il başkanlarımız olarak güzel bir diyalog içerisinde kaldık ve hiçbir zaman birbirimizi rencide edici, kırıcı söylemlerde bulunmadık. O nedenle bu sözlerin Bilecik siyasetine yakışmadığını ben söylemek istiyorum.

biz bunları duyduktan sonra çok üzüldük ve bu üzüntümüzü de buradan kamuoyuna duyurmak istedik.


İLGİLİ HABERLER:

AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık: “Talihsiz bir Açıklama”
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. ankaradan gelipte ortalığı karıştırmayın hazmedin yoksa soda için

    Cevapla
Bizi Takip Edin