AK PARTİ DESTEKÇİLERİNE TEŞEKKÜR ETTİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Şelale Cafe’de yapılan Kahvaltı programına Bilecik Ak Parti Milletvekili Halil Eldemir, Ak Parti İl Başkanı Kadir Bayrak, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Ak Parti Merkez İlçe başkanı Fikret Karabıyık, Ak Parti Gençlik Kolları başkanı Servet Yılmaz, Kadın Kolları Başkanı Gülcan Namal ve Parti Teşkilatı Katıldı.

SEÇİMİN TEK KAZANANI TÜRK MİLLETİ
Toplantıda 1 Kasım seçim zaferinde emeği geçen herkese teşekkür edilirken, seçimin kaybedenin olmadığı, tek kazananın Türk milleti olduğu vurgulandı.

DSC_0117

BİLECİK ÜLKE ORTALAMASININ ÜSTÜNDE
Ak Parti İl Başkanı Kadir Bayrak, “Çok şükür ki Türkiye 2 Kasım sabahı itibariyle önünü gören, huzurlu, barış içerisinde bir güne uyanmıştır, bütün vatandaşlarımız kazanmıştır ve bu milletimizin zaferidir. 1 Kasım seçimleri, ülke genelinde % 85’in, ilimizde de %90’nın üzerinde katılım oranıyla gerçekleşmiş olup böyle yüksek bir katılım oranıyla huzur içinde sağlıklı seçimler yapabilmesini Türkiye’nin en büyük kazanımlarından biri olarak gördüğümüzü belirtmek isterim” dedi.

AK PARTİ GÜCÜNÜ KORUYAN BİR PARTİ OLMUŞTUR
Seçim sonuçları, hem demokrasi tarihimiz hem de dünya siyasi tarihi açısından açık bir zaferdir. Genelde iktidar partileri iktidarda zayıflarlar, oy kaybederler, muhalefet partileri güçlenirler, fakat AK Parti dünya tarihinde istisnai bir şekilde iktidardayken gücünü koruyan, gücünü artıran bir parti olmuştur.

BÜTÜN GÖNÜL DOSTLARINA TEŞEKKÜRÜ BORÇ BİLİYORUZ
Bayrak, “Milletle kurduğumuz ilişki bakımından daha büyük bir tevazuyla, daha çok çalışarak, her kesimle daha eşitlikçi, daha özgürlükçü ilişkiler kurarak, Türkiye’nin toplumsal barışını her zaman en yüksekte tutmaya çalışarak, reformları kesintisiz bir biçimde devam ettirerek ve  en önemli şeyin birlik, beraberlik, dirlik içerisinde Bileciğimiz ve ülkemiz için 2023 hedeflerine ulaşmak olduğunun bilincinde olarak önümüzdeki siyasi süreci sürdüreceğiz, Bu vesileyle bizlere 1 Kasım zaferini yaşatan bütün gönül dostlarına teşekkürü bir borç biliyoruz” dedi.

DSC_0057

CUMHURİYETİMİZİN 100. YILINA KAVUŞACAĞIZ

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, “1 Kasım seçimlerinin kaybedenin olmadığı tek kazanın Türk milleti olduğunu vurgulayan Yağcı, “Birlik ve beraberlik içerisinde Cumhuriyetimizin 100. Yılına kavuşacağız” dedi. Seçim döneminde emeği geçen herkese teşekkür eden Yağcı ayrıca “Bilecik’te huzurlu ve güvenli bir şekilde seçime gitmemizde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bilecik’e yakışır bir seçim atlattık. Ayrıca bu atmosfere katkı sağlayan CHP Milletvekili Yaşar Tüzün’e de teşekkür ediyorum” ifadelerinde bulundu.

DSC_0062

AK PARTİ TOPLUMUN ÇİMENTOSUDUR

Ak Parti Bilecik Milletvekli Halil Eldemir, “Şuan itibari ile kesin sonuçlar açıklanmadı ama kesine yakın tabloların veya YSK öncesi tablolar netleşmiş oldu. Bu tablolara baktığımız zaman 3 ilin dışında Türkiye’nin bütün vilayetlerinde Milletvekili’ne sahip olması, her kesimden destek alıyor olması bu toplumsal meşruiyeti de göz önüne getiriyor. Bu da AK Parti’nin toplumun çimentosu, siyasetin merkezi olduğu anlamına geliyor. Bundan dolayı da bize destek veren tüm hemşehrilerimize ve Aziz milletimize teşekkür ediyorum” dedi.

DSC_0045
MUHALEFET BAŞKANLARI ARADI

Eldemir, “Ben seçim akşamının hemen ertesinde Bilecik Milletvekili seçilen sn. Yaşar Tüzün beyefendiyi arayıp tebrik ettim hemen ertesi gün gerek Cumhuriyet Halk Partisi il başkanımız, Milliyetçi Hareket Partisi İl başkanımız da beni arayarak tebriklerini ilettiler. Bu nezaketlerinden dolayı İl başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Bilecik’de siyaset farklı, Bilecik’te siyaset gerçekten bu toprakların özüne uygun bir şekilde yapılıyor ve yapılmaya da devam edecek ben bundan dolayı tüm hemşehrilerime bir Bilecik’in evladı olarak teşekkür ediyorum, bu sevgiyi seçimler boyunca korumaya çalıştığınız, üzerinde hassas durduğumuz süreci, kardeşliği korudukları için teşekkür ediyorum” dedi.

SORUMLULUKLARIMIZ ARTTI, FARKINDA VE BİLİNCİNDEYİZ

Seçim teşekkür gezilerimize başladıklarını söyleyen Eldemir, “Gölpazarı ve Yenipazarlı hemşehrilerimiz ile buluştuk, hafta sonuna kadar da bütün ilçelerimizi ziyaret ederek Hemşehrilerimize teşekkür edeceğim. Çünkü bu zafer Hepimizin zaferi ama bukadar güzel bir tabloda da bizim sorumluluklarımız artıyor bunun farkında ve bilincindeyiz. inşallah önümüzdeki süreç yapacağımız hizmetler açısından verimli geçen bir süre olur niyazında bulunuyorum. İnşallah önümüzdeki günlerde de Bilecik’i daha ileriye götürme adına Ülkemizi geleceğe daha güzel günlere taşıma adına hayırlı çalışmalara vesile olur diye Cenab-ı Hak’tan Niyaz ediyorum. Bütün hemşehrilerimden de bizlere dua etmelerini ve onlara karşı mahçup olmamamız için dua istiyorum, hepsini muhabbet ve saygı ile selamlıyorum” dedi.

Toplantının ardından il teşkilatı ve yöneticiler toplu fotoğraf çektirdi.

DSC_0062
DSC_0117
DSC_0158
DSC_0170
DSC_0040
DSC_0045

DSC_0057

 

 

 

AK PARTİ DESTEKÇİLERİNE TEŞEKKÜR ETTİ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin