AK PARTİ BOZÜYÜK İLÇE TEŞKİLATINDAN POLİSLERE BAŞ SAĞLIĞI ZİYARETİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Bozüyük İlçe Teşkilatı, İstanbul’da gerçekleştirilen hain terör saldırısının ardından Şehit olan polisler için başsağlığı dilemek amacıyla İlçe Emniyet Müdürlüğüne ziyaret gerçekleştirdiler.

 

Gerçekleştirilen ziyaret ile ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti Bozüyük İlçe Başkanı Mesut Çetin, “Saldırının hedefinde emniyet mensubu polislerimiz olduğu kadar, bu hain terör saldırısı milletimizin birliğine, beraberliğine yapılmış bir saldırı olarak değerlendiriyoruz.” ifadesini kullandı.

 

Çetin, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“Bu saldırı son aylarda yükselen dolar karşısında milletimizin Türk parasına sahip çıkmasına yapılan bir saldırıdır. Bu saldırı Türk ordusunun Suriye’ye başlattığı Fırat kalkanı operasyonunu engellemek için yapılmış bir terör saldırısıdır. Bu saldırı son zamanlarda Siyasetçilerin ülkemizdeki siyasi krizleri, tıkanıklığı aşma, bir daha bu ülkede siyasi krizler yaşanmasın gayretlerine ve uzlaşmalarına karşı yapılan bir saldırıdır. Bu hain saldırı aslında Türkiye’nin millileşmesini engellemek ve Türk milletine yapılan bir saldırıdır. Bizler bu saldırıyı bu şekilde değerlendiriyoruz. Ak parti teşkilatları olarak her türlü terörü kınıyor, lanetliyoruz. Menfur terör saldırısında ŞEHİT olan polislerimize ve vatandaşlarımıza Allahtan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyoruz, milletimizin başı sağ olsun”

AK PARTİ BOZÜYÜK İLÇE TEŞKİLATINDAN POLİSLERE BAŞ SAĞLIĞI ZİYARETİ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin