AK Parti Bilecik İl başkanlığı ve Kadın kollarından vekillerimize ziyaret

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Bilecik İl başkanı Kadir Bayrak, Kadın kolları başkanı Gülcan Namal ve Bilecik Belediye Başkan yardımcısı Nihat Can TBMM’de milletvekillerimiz Halil Eldemir ve Yaşar Tüzün’e nezaket ziyaretinde bulunarak, hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun hükümetin 2016 Eylem Planını açıkladığı programa katıldıktan sonra TBMM’de vekillerimizi ziyaret eden AK Parti Bilecik İl başkanı Kadir Bayrak, Kadın kolları başkanı Gülcan Namal ve Bilecik Belediye Başkan yardımcısı Nihat Can ziyaretlerinde, Bilecik’e hizmet anlamında yapilmasi gereken tüm çalışmaların birlik  ve beraberlik içinde hareket edilmesi gerektiği vurgusunda bulunduklarını belirttiler.


Ziyaret ile ilgili açıklama yapan AK Parti kadın kolları başkanı Gülcan Namal, “Sayın vekilimiz Halil beyin çok yoğun çalışmalarına ve gayretine şahit olduk. hummalı bir çalışma içerisinde, kendisine  kolaylıklar diledik. Ayrıca önceki dönem birlikte görev yaptığım Afyon kadın kolları Başkanı ve şimdi milletvekilliğine seçilen arkadaşım Hatice Dudu Özkal’a hayırlı olsun ziyaretine gittim. Yoğun bir Ankara günüydü” dedi.

Ayrıca Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun açıkladığı, 64. hükümetin eylem planı için tıklayınız..

davutoglu_1497

AK Parti Bilecik İl başkanlığı ve Kadın kollarından vekillerimize ziyaret
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin