AK PARTİ BELEDİYE MECLİS ÜYELERİNDEN BASIN AÇIKLAMASI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Bilecik Belediye Meclis üyeleri tarafından Ankara merkezli bir yayın organı olan ve AK Partiy’e karşı taraflığı ile bilinen bir haber sitesinin ” Erdoğan’ın tasfiye sırasına koyduğu 7 il belli oldu” başlıklı haberine ilişkin basın açıklaması yapıldı.

Bilecik Belediye Encümen Salonunda gerçekleştirilen ve AK Parti Bilecik Belediye Meclis üyelerinin de hazır bulunduğu toplantıda, Belediye Meclis Üyesi Sevcan Uzun tarafından okunan basın açıklamasında şunlar kaydedildi:

 

 

Ankara merkezli bir yayın organı olan ve AK Parti’ye karşı taraflığı ile bilinen bir haber sitesinin ” Erdoğan’ın tasfiye sırasına koyduğu 7 il belli oldu ” başlıklı haberine ilişkin kamuoyunu yalnış yönlendirmemek adına yazılı açıklama yapmaya gerek duyulmuştur.

 

 

Asılsız ve asparagas şekilde halkımızın gereksiz yere gündem oluşturmak adına bazı yayın organlarının kaynak gösterilmeden yıpratmaya yönelik bir haber oluşturduğu tespit edilmiştir.

Konuya ilişkin; Partimizden, Devletimizin yetkili organlarından bu konuya ait en küçük bir ima dahi yapılmamıştır. Yapılan bu haberin, halkımıza da çalışma arkadaşlarımıza da saygısızlık olarak görmekteyiz.

 

 

Ayrıca bu tarz asılsız haberlerin gündeme getirilmesi yıpratıcı ve etik olmayan bir davranıştır. Hemşehrilerimiz ile Bilecikimiz için ilk günkü aşkla, heyecanla çalışmalarımıza devam ediyoruz ve devam da edeceğiz.

 

 

Bu noktada Gerek Genel Merkezimiz, Gerek İl Başkanımız Fikret Karabıyık ve Milletvekilimiz Halil Eldemir’in açıklamalarından da bu noktada haberin asılsız olduğu görülmektedir. Bu kapsamda hasassiyet göstererek yanımızda olan hemşehrimize teşekkür ediyoruz. Saygıyla kamuoyunun bilgisine sunuyoruz.

AK PARTİ BELEDİYE MECLİS ÜYELERİNDEN BASIN AÇIKLAMASI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 Yorum

  1. 15 Ekim 2017, 20:00

    Sayın Meclis ūyeleri birde şu Belediyenin kiracılarından kira ūcretlerini alabiliyormu ona bir bakın örneğin Kent Ormanından kaç aydır kira alınmıyor birde buna basın açıklaması yaparsanız çok hoş olur saygılarımla

    Cevapla
  2. 16 Ekim 2017, 08:22

    KESER DÖNER SAP DÖNER BİR GÜN YAPTIKLARINIZIN HESABI SORULMAYACAKMI SANIYORSUNUZ YÜCE ADALET

    Cevapla
  3. herkes işne baksın bir deli kuyuya taş nattı 100 akıllı çokarmaya çalışyo.

    Cevapla
Bizi Takip Edin