AK PARTİ ARALIK AYI DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
AK Parti Bilecik İl Başkanlığı, Aralık ayı Danışma Meclisi toplantısını gerçekleştirdi.
Açılış konuşmasını İl Başkanı Fikret Karabıyık, Genel Merkez Teşkilat Performans Sistemi ölçüsünde Türkiye genelinde Aralık ayında 11. sıraya yükseldikleri için teşkilatlarına teşekkür ederek başlayan Karabıyık, konuşmasının devamında Aralık ayında bir çok faaliyet gerçekleştirdiklerini, sayısız toplantılar yaptıklarını, çeşitli ziyaretler gerçekleştirdiklerini belirtti.
Haftalık Yönetim Kurulu toplantılarımız, Yürütme Kurulu toplantılarımız, Ana Kademe Birim toplantıları, Birimler arası toplantılar, Belediye Başkanları toplantımız, Belediye Meclis üyeleri toplantısı, İl Genel Meclis üyeleri toplantısı, İlçe Başkanları toplantıları, Mahalle Danışma Meclisi toplantıları, Mahalle toplantıları ve Sandık Kurulları toplantıları ile birlikte her ay sayısız toplantılar yaptıklarını belirten Karabıyık, bir çok STK ziyareti gerçekleştirdiklerini ve her daim sahada olduklarını belirtti.
Üye ziyaretlerinin devam ettiğini söyleyen Karabıyık, 15 senedir ülkeye hizmet eden bu teşkilatın ilk günkü heyecanla canla başla çalıştığını ve çalışmaya devam edeceğini belirterek konuşmasına son verdi.
Merkez İlçe Başkanı dahil olmak üzere tüm ilçe Başkanlarının söz aldığı toplantıda, İlçe Başkanları hazırlamış oldukları sunumları ile birlikte Aralık ayı içerisinde bölgelerinde gerçekleştirmiş oldukları faaliyetleri ve teşkilat çalışmalarını aktardılar.
KADIN KOLLARI BAŞKANI NAMAL’IN İSTİFASI
Belediye Başkanlarınında hazır bulunduğu toplantı sonunda İl Başkanı Fikret Karabıyık, İl Kadın Kolları Başkanı Gülcan Namal’ın istifası ile ilgili, “Gülcan Başkan ablamızdır. Onun senelerdir başarıyla götürdüğü Kadın Kolları Başkanlığı görevinden istifası hepimizi üzmüştür. Kendisi yorulduğunu belirterek istifa etmiş olup, partimizle herhangi bir problemi olmadığını belirtmiştir.” dedi.
Başarılarını ve emeklerini kimseye yedirmeyeceklerini belirten Karabıyık, “tüm İlçe Başkanlarına, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanlarına, Belde Başkanlarına, teşkilatlarının her kademesinde görev alan herkese, İl, İlçe ve Belde Belediye Başkanlarına çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Durmak yok, Yorulmadan, Usanmadan, Aralıksız, Çalışmaya Devam…” ifadelerini kullandı.
AK PARTİ ARALIK AYI DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin