AK PARTİ ADAY ADAYLARINI TANITTI..

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

1 Kasım 2015 tarihinde gerçekleşecek olan erken seçimde Ak Parti’den Milletvekili Aday Adayı olan isimler, İl Başkanlığı’nda tanıtıldı.

DSC_0316

Ak Parti İl Başkanı Kadir Bayrak’ın başkanlığında yapılan tanıtımda aday adayları Halil Eldemir, Ali Göçdü, Hasan Kan kendilerini tanıtarak, seçimlerin tüm halkımıza hayırlı uğurlu olmasını dilediklerini dile getirdi.
Ak Parti Bilecik Aday Adayı olan diğer isim Üzeyir Yıldırım ise toplantıya katılamadı.

 

Ali Göçdü:

DSC_0319

Bilecikliyim. Bilecik’te doğdum büyüdüm. Bütün hayatım Bilecik’te geçti. Kamu görevlisiyim. Kamudan emekliye ayrıldım. Bilecik’te hizmet ettim. Nasip olursa bundan sonra da Bilecik halkına hizmet edeceğiz hep birlikte.

Hasan Kan:

DSC_0323

Adım Hasan Kan. 1982 Diyarvbakır Ergani doğumluyum. İlkokul mezunuyum. Evli ve 2 çocuk babasıyım. Seçimde tekrar aday adayıyım. Allah’a şükür daha çok çalışmalarımız gerektiğini farkındayım. Diğer aday adaylarımıza başarılar dilerim.

Mustafa Kıyak:

DSC_0324

1971 Karaman doğumluyum. Uzun yıllardır Konya’da ikamet ettim. Bozüyük’t e 3 yıldır i,kamet ediyorum. Evliy6im. 2 çocuğum var. Kısmet olursa görevimi layıkıyla yapmaya çalışacağım..

Halil Eldemir:

watermarked-halileldemir

Öncelikle Sayın Cumhurbaşkanımızın almış olduğu erken seçim kararının öncelikle şehrimize, ülkemize, coğrafyamıza ve tüm insanlığa hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum. Seçim kararının alınmasıyla birlikte malumunuz üzere aday adaylığı süreci başladı. 7 Haziran’da yapmış olduğumuz seçimler neticesinde partimizin bizleri aday göstermesiyle Bilecikli hemşehrilerimizin de teveccühüyle Bilecik milletvekili seçilmiş olduk. Ancak hükümetin kurulamamış olması, bir hükümetle parlamentoya girmek oradan güvenoyunun çıkmamış olması, güvenoyuna sunulabilecek bir hükümetin kurulamayışı biliyorsunuz ki Türkiye’yi erken seçime sürükledi.

Gerçekleşen bütün ahdiseler milletimizin gözünün önünde gerçekleşiyor. Bu sürecin diğer partilerin ve AK Parti’nin nasıl yürüttüğünün kararını milletimiz 1Kasım’da verecek. Ben şu anda 25. Dönem Bilecik Milletvekili ve 26. Dönem Bilecik Milletvekilliği için aday adayı olarak karşınızdayım. 25 . Dönem yaklaşık 3 ay gibi çok kısa süreli bir dönem olmuş oldu. Ama Sayın Başbakanımız hemen seçimlerin arkasından şöyle bir şey söylemişti; “Biz bu memleketi bir gün dahi olsun hükümetsiz bırakmamak için elimizden gelen bütün gayreti sarf edeceğiz” demişti. Biz de aynı noktadan hareket ederek Bilecik’i bir gün bile milletvekilsiz bırakmamak için bütün azami gücümüzle iktidar olmuşçasına, hükümet olmuşçasına, daha önceki hükümetin devamı, daha önceki yapılan işlerin takibi noktasında gayret sarf etmeye çalıştık. İnşallah önümüzdeki süreçte de partimiz bize görev verirse bu şekilde devam eden çalışmalarımızı devam ettirme gayretinde olacağız. Ben aday adaylığı süresince bütün aday adayı arkadaşlarımıza hayırlı olsun diyorum. Cenab-ı Allah memleketimiz için en hayırlı, en güzel karlartı vermeyi idarecilerimize nasip etsin diyorum. Bu duygu ve düşünceler içerisinde tekrar ülkemize milletimize, yakın coğrafyamıza, dünyadaki mazlum insanlara hayırlara vesile olmasını Cenab-ı hak’tan niyaz ediyorum
DSC_0316

DSC_0317

DSC_0325

DSC_0313

AK PARTİ ADAY ADAYLARINI TANITTI..
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin