» AK PARTİ 1 KASIM SEÇİMLERİ BİLECİK MİLLETVEKİLİ ADAYLARI BELLİ OLDU…

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ak Parti Genel Merkezi tarafından açıklanan 26. Dönem Milletvekiliği Genel Seçimleri Aday listesinde, Bilecik milletvekili adaylarının 1. ve 2. sıra olmak üzere kimler olduğu açıklandı.

AK Parti’de, 1 Kasım’da yapılacak 26. Dönem Milletvekilliği seçimleri öncesi 31 Ağustos’ta başlayan aday adaylığı başvuruları 3 Eylül’de sona ermiş ve Üçü engelli statüsünden olmak üzere altı aday adaylığı başvurusu yapılmıştı. AK Parti milletvekili Halil Eldemir, 7 Haziran seçimlerinde AK Parti ikinci sıra milletvekili adayı olan Ramazan Kurtulmuş, 7 Haziran seçimlerinde aday adayı olan Ankara Bilecikliler Dernek Başkanı Üzeyir Yıldırım, yine 7 Haziran seçimlerinde engelli statüsünden aday adayı müracaatında bulunan Hasan Kan ile birlikte Mustafa Kıyak ve Ali Göçtü’de engelli statüsünden aday adaylığı müracaatında bulunarak AK Parti’nin 1 Kasım seçimleri öncesi aday adayları oldular.

26. Dönem Erken Genel Seçimlerinde Ak Parti Bilecik Milletvekili adayları, 7 Haziran seçimlerinde olduğu gibi 1. sıra milletvekili adayı Halil Eldemir olurken, 2.sıra ise Ramazan Kurtulmuş‘un oldu.

 

AKP ADAY

» AK PARTİ 1 KASIM SEÇİMLERİ BİLECİK MİLLETVEKİLİ ADAYLARI BELLİ OLDU…
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Yanlış olmuş

    Cevapla
Bizi Takip Edin