AK Kadınlardan Kitap Okuma Etkinliği

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ak Parti Bilecik İl Kadın Kolları yönetim ve yürütme üyeleri Kütüphaneler Haftası dolayısıyla Bilecik İl Halk Kütüphanesinde kitap okuma etkinliği düzenledi.

Düzenlenen etkinlik kapsamında Halk Kütüphanesinde bulunan kitapları okuyan İl Kadın Kolları üyeleri okumanın hayatın her anında var olduğunu, okumanın yaşının olmadığına dikkat çekti.

 

Okumanın zihnin tüm hücrelerini aktif hale getirdiğini belirten Ak Parti Bilecik İl Kadın Kolları Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Zehra Öcek, okumanın sadece harflerden ibaret olmadığını okumanın insan hayatında her zaman ayrı bir yerinin olduğunu hayallerin, okumakla devam ettiğini, hayatta alınan her kararda yapılan her işte okumanın etkisinin olduğunu, yerde bulunan bir gazete küpüründeki köşe yazısının dahi insanlığı değiştirebileceğini söyledi.

 

İnsanın her yaşta okuması gerektiğine de dikkat çeken Öcek, “İnsan her yaşta okumalı, okumanın ne yaşı ne zamanı olur. insan okudukça zihni gelişir, kalbi güzelleşir. İnsanlığa faydalı olmanın en önemli faktörlerinden birisi de okumaktır. Bizler Ak Kadınlar olarak okumanın her daim farkındayız ve bunu da tüm dünyaya aşılamak istiyoruz. bu kapsamda ilimizde bulunan halk kütüphanesi de halkımız için bulunmaz bir nimet buranın kıymetini bilmek lazım alanında her eserin rahatça bulunduğu ve yine kolay bir şekilde okumak için alındığı bir yer oldukça da temiz ve sessiz bir yer buranın kıymetini bilmemiz lazım.” dedi.

 

AK Parti Bilecik İl Kadın Kolları yönetim ve yürütme üyeleri düzenlenen etkinliğin ardından il hak kütüphanesini gezdi.

AK Kadınlardan Kitap Okuma Etkinliği
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 4 Nisan 2018, 12:00

    bu habere yorum yapmak istemiyorum kanka

    Cevapla
Bizi Takip Edin