AK KADINLAR, KADINA ŞİDDETİ KINADI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Bilecik Kadın Kolları Başkanı Gülcan Namal, “Kadına yönelik şiddet, cinsiyet ayrımcılığına dayalı bir insan hakları ihlalidir.” dedi.

dsc_1027
AK Parti Bilecik Kadın Kolları Başkanı Gülcan Namal ve beraberindeki Kadın Kolları üyeleri, “Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele ve Dayanışma Günü” dolayısıyla AK Parti İl Başkanlığı binasında basın toplantısı düzenledi.

 

Basın toplantısında konuşan Namal, “Kadına yönelik şiddet, cinsiyet ayrımcılığına dayalı bir insan hakları ihlalidir. Kadına yönelik şiddet dünyada ve ülkemizde; eğitim, ekonomik durum, yaş ve yaşadığı çevreye bakmaksızın tüm kadınların ve dolaylı olarak toplumun etkilendiği bir durumdur.” ifadelerini kullandı.

dsc_1025

Şiddetin bir insan hakkı ihlali olması ile birlikte; bireyi, aileyi ve toplumu derinden etkileyen bir hastalıklı ruh hali olduğunu belirten Namal, “Toplumun geleceğini oluşturan kadınlar ne yazıktır ki, türlü olumsuzluklarla karşı karşıya gelmektedir. Şiddet toplumun her kesiminde farklı durumlarda meydana gelebilmektedir.” dedi.
iyi örnekleri toplumda yaygınlaştırarak kadının varlığına yaraşır temsil imkânını gözler önüne sermek gerektiğini vurgulayan Namal, “İyi örneklerin toplumda yaygınlaşmasıyla beraber kötünün kendine yer bulamayacağı bir dünya düşüncesiyle yolumuza devam etmeliyiz. Kadın ve erkek arasında yaşanan şiddetin hiçbir biçimde hoş görülmediği bir toplum oluşturmak bizim elimizde. Kararlılıkla çalışmalarımıza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

dsc_1013 dsc_1025 dsc_1027 dsc_0002 dsc_0998 dsc_1002 dsc_1007 dsc_1008

AK KADINLAR, KADINA ŞİDDETİ KINADI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin