AK GENÇLER ANNELERİ UNUTMADI!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ak Parti Bilecik İl Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından Anneler Günü nedeniyle Gençlik Kolları üyeleri, Bilecik merkez köylerinde ve Ertuğrulgazi mahallesi’nde annelere mektup ve karanfil takdim ederek Annelerin anneler gününü kutladı.

IMG_5600

Anneler günü nedeniyle bu özel günde bütün Anneleri hatırlamak adına böyle bir çalışma yürüttüklerini belirten AK Parti Gençlik kolları Başkanı Servet Yılmaz, Annelerin önemine vurgu yaparak, Annelerin kutsal varlıklar olduğunu ifade eden Yılmaz, Anneleri sadece Anneler gününde değilde, her zaman hatırlamak gerektiğini söyledi.

Gençlik kolları olarak örnek bir çalışma yürüttüklerini söyleyen Yılmaz,“ AK Parti Gençlik Kolları olarak bugün Anneler günü nedeniyle ilimizde bulunan yaşlı genç bütün kadınlarımıza karanfil dağıttık. Bir nebze olsun onları bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadıysak ne mutlu bize. Umarım herkes bu özel günde Annelerini hatırlar ve onları kutlar. Çünkü Cennet Annelerin ayakları altındadır. Bunun için her daim annelerimizi mutlu etmemiz gerekiyor. Bu vesile ile bizler Ak parti Bilecik Gençlik Kolları olarak bütün Annelerimizin Anneler gününü kutluyoruz”diye konuştu.

AK GENÇLER ANNELERİ UNUTMADI!
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin