AİLECEK GİDİLECEK, NEZİH, TEMİZ VE KALİTELİ BİR MEKAN: ETSE ET

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala


Kısa süre önce hizmete
 giren ETSE ET Kebap, lezzetli yemekleri ve kalitesiyle kısa sürede farkını ortaya koydu. Şehir merkezinde, Türk Telekom binasının karşısındaki Migros’un üst katında kafe olarak hizmet verdiği mekanı yenileyerek şık bir et restoranına dönüştüren ilimizin tecrübeli işletmecilerinden Mehmet Özer, yeni açılan ETSE ET için, amaçlarının para kazanmak olmadığını, her şeyden önce Bilecik’e kaliteli hizmeti uygun fiyatlarla sunmak istediklerini söyledi.  

bilecik haberleri

ETSE ET, nezih ortamı, A kalite malzemelerle hazırlanan leziz yemekleri, her kesime hitap eden uygun fiyatlı mönüsü, hızlı ve güler yüzlü servisi, modern ve şık mekanıyla, şehrin büyük bir açığını kapatmış oldu. İşletmeci Mehmet Özer, Bursa ve Eskişehir gibi büyük illerde çok sayıda kaliteli restoran bulunduğunu ancak Bilecik’in bu konuda eksik olduğunu belirtirken, ETSE ET’in büyük şehirlerdeki kaliteli hizmetin, Bilecik’te de verilebileceğinin kanıtı olduğunu ifade etti. Ayrıca Bilecik ilinde ’ilk steak et hizmeti sunan mekan’ olduklarını vurgulayan Özer, şehrin bu konudaki eksiğini kapattıklarını düşündüğünü de belirtti. 

bilecik haberleri

Adından da belli olacağı gibi ETSE ET’in mönüsünde öncelikle steak et olmak üzere, kebaplar, iskender, pide ve ızgara çeşitleri bulunuyor. Haftanın 7 günü sabah saat 10’dan akşam 10’a kadar açık olan restoranda yiyecekler günlük hazırlanıyor. Siparişinizi beklerken ikram edilen çeşit çeşit mezeler, sipariş gelene kadarki süreyi keyfe dönüştürüyor. Bu yörenin etlerinden hazırlanan steak et ve kebap çeşitleri hem taze hem de leziz. 

bilecik haberleri

200 kişi kapasiteli ETSE ET’te özel günler, yemekler ve toplantılar organize edilebiliyor. İyi bir havalandırmaya sahip olan mekan, herkes için ferah bir ortam oluşmasını sağlıyor. Dev ekranda Digitürk maç keyfini de yaşayabileceğiniz ETSE ET, üst katındaki 500m2 teras alanını da adeta bir botanik bahçesine çevirdi. Teras katı ilkbaharın gelmesiyle birlikte Bileciklilerin hizmetinde olacak.  

bilecik haberleri

ETSE ET, zevkle tasarlanmış iç mekanı, modern servis tabaklarıyla sunulan lezzetli yemekleri, güler yüzlü personeli ve hızlı servisiyle, ağız tadına önem verenler için mutlaka uğranması gereken bir mekan.

bilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleri

 

 

 

AİLECEK GİDİLECEK, NEZİH, TEMİZ VE KALİTELİ BİR MEKAN: ETSE ET
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin