AHMET GÜRSES: hanelere düşen kor ateşlerin biran evvel son bulmasını diliyoruz…

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bugün Milliyetçi hareket partisi binasında gerçekleştirilen toplantıda, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Ahmet Gürses Dağlıca’da gerçekleştirilen terör saldırısıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

DSC_0005

Gürses, “Biliyorum hepinizin içi kan ağlıyor. Basiretsiz, beceriksiz, açılımcı, saçılımcı bir partinin 13 yılda ülkemizi getirdiği noktadan hepimiz haberdarız, muzdaripiz. Öncelikle şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve yüce Türk milletine baş sağlığı diliyorum. 7 Haziran seçimlerinden hemen sonra tekrar başlayan terör azarak devam ediyor. Dün Dağlıca baskınıyla yüreklerimize düşen ateşi ne yazık ki söndürecek bir irade şu anda mevcut görünmemektedir. Dün Dağlıca’da Mehmetçiklerimiz vatan hainleriyle çarpışırken ülkemizin Başbakanı Konya’da maç seyrediyor, ülkemizin Cumhurbaşkanı onlarca şehit kara toprağa düşerken hala kendi ikbali için 400 milletvekili istiyor. Çok acı günler yaşıyoruz. Türk milletinin yüreğine düşen bu acıların, hanelere düşen kor ateşlerin biran evvel son bulmasını diliyoruz. Bizleri yönetenlerin kendi siyasi ikballerinden önce vatanı, kendi makamlarından önce milleti düşünmelerini diliyoruz. Bir kez daha şehitlerimize rahmet Türk milletine başsağlığı diliyorum” dedi.

DSC_0012

Mehmet Yılmaz ise Milliyetçi Hareket Partisi il binasında yaptığı açıklamada;

Sanayi Bakanlığı Sanayi Genel Müdürlüğü’nün, 28 Ağustos 2014 tarihinde 2. Organize Sanayi Müdürlüğüne bir yazı göndererek, arsalarda yapılan inceleme neticesinde 3’de 2 oranının dolduğundan müteşebbis heyetinin sonlanacağı ve genel kurula gidilip ilgili sanayicilere yönetimin devrinin yapılmasını yasa gereği talep edildiğini söyledi. Sanayi Bakanlığı Sanayi Genel Müdürlüğüne bir yazı göndererek 34 yeni parsel ürettiklerini, bu nedenle 3’de 2 çoğunluğunun dolmadığını beyan etti..

 

 

AHMET GÜRSES: hanelere düşen kor ateşlerin biran evvel son bulmasını diliyoruz…
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin