Ahmet Gürses: “Elin Sinoplusu diye bir ifade hiç geçmedi”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İYİ Parti Bilecik Belediye Meclis Üyesi ve Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Gürses, açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz günlerde, Belediye Meclisinde gündeme gelen, AK Parti Belediye Meclis üyesi Çetin Kaya’ya ile ilgili “Elin Sinoplusu Gelmiş Burada Ahkam Kesiyor” sözler sarf ettiği iddia edilen Gürses, konuyla ilgili gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Gürses, yaptığı açıklamada; iddia edilen sözleri sarf etmediğini belirterek şu ifadelere yer verdi:

Ben Ak Parti İl Başkanı Sayın Fikret Karabıyık’ı aradım. Telefonla konuştuk. Ben Çetin Kaya’nın iddia ettiği sözleri sarf etmediğimi Fikret beye de anlattım. Hatta kendisine Çetin Kaya yüzleşmeye hazır olduğumu, Kuran’a el basmak suretiyle gözlerimizin içine baka baka her ikimizin doğruları söylemesi için buluşmaya hazır olduğumu söyledim. Fakat aradan iki gün geçmesine rağmen ne Fikret beyden, ne de Çetin Kaya’dan ses seda çıkmadı.

 

Meclise ara verildiği zaman böyle bir söz söylediğimi iddia ediyorlar. Hatta koridorda söylemişim. Ben arada koridora dahi çıkmadım ki. Başkan beyin odasına girip çay içtik arada. Duyduklarıma göre Çetin Kaya da böyle bir söz duymadığını söylüyormuş. Şimdi merak ediyorum  mecliste 25 kişiyiz 24 kişi duymamış da yalnız 1 kişi mi duymuş? Bu arada benim Milliyetçiliğimi de kimse tartışamaz.

1999 Yılında Çanakkale’de Üniversite öğrencisiyken Pkk karşıtı eyleme katıldığımı ve dayak yiyerek günlerce hastanede yattığımı söylemek zorunda bıraktılar. Buradan yine ısrarla söylüyorum, ben öyle bir söz kullanmadım ve bunu ispata da hazırım. Çünkü ara verildiğinde de Belediyenin kayıtları mevcut. Çetin Kaya ile istediği her ortamda yüzleşmeye hazırım. Bilecik’in gündemini böyle boş şeylerle meşgul etmenin kimseye bir yararı olmaz.

Ahmet Gürses: “Elin Sinoplusu diye bir ifade hiç geçmedi”
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

10 Yorum

  1. Adamsın, biz biliyorduk zaten senin bir suçun olamayacağını. Yalandan mağduriyet çıkarmaya çalıştılar. Herkes herkesi biliyor. Açıklama yapmana bile gerek yoktu.

    Cevapla
  2. Hadi bakalım fikret bey sayın vekil şimdi ne olacak

    Cevapla
  3. Karadenizliler başkan !! Muharrem bey sende anlamadan dinlemeden olaylara ateşliyorsun ayıp

    Cevapla
  4. Ahmet başkan senin 4 gün sonra bu açıklamayı yapman suçsuz olduğun anlamına gelmez Ak Parti ilk günden itibaren açıklama açıklama üstüne yapıyor sen niye yapmadın o zaman da bu akşam yapıyorsun

    Cevapla
  5. 22 Haziran 2020, 21:58

    Bana kuran üzerine yemin etmen pek inandırıcı gelmedi başkan yardımcılığından istifa ederim desen inanırdım

    Cevapla
  6. Ahmet başkan başkanın odasına çay içmeye gittim. diyorsun da video da olayların içimdesin ne diye ak partililerin yanına hışımla gidiyorsun
    koltuğu sağlama almak için mi

    Cevapla
  7. o sinoplu sen o zaman ataistsin kurana inanmıyorsan

    Cevapla
  8. 23 Haziran 2020, 12:06

    AHMET BEY, DOĞRU OLSAYDIN, AYNI GÜN AÇIKLAMA YAPARDIN, BU SAATTEN SONRA DOĞRU DA OLSAN YEMİNDE ETSEN, HİKAYE, ÇÜNKÜ SİZİN GİBİLERİN ZİHNİYETİ BÖYLE AYNEN CHP’Lİ ZİHNİYETİNİZ,

    Cevapla
  9. 23 Haziran 2020, 21:03

    Ahmet başkanım sizi bilen bilir bilmeyende kendisi gibi bilir saygılar

    Cevapla
Bizi Takip Edin