9 AYDIR HER HAFTA DEZENFEKTE EDİLİYOR

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından (Covid-19) koronavirüs salgını sebebiyle alınması gereken tedbirler kapsamında Bilecik Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasına kayıtlı toplu taşıma araçları oda tarafından her hafta ücretsiz olarak dezenfekte ediliyor.

Dezenfekte sonrasında ise, araç sahiplerine Oda tarafından belgeleri teslim edildi.

Bilecik Şoförler ve Otomobilciler odası Başkanı Selman Aydeniz, “Düzenli olarak her hafta üyelerimize bir nebzede olsa, odamızca üstlenmiş olduğumuz ücretsiz olarak dezenfekte işlemlerini yapmaya devam ediyoruz. Odamıza kayıtlı toplu taşıma araçlarını dezenfekte yaparak, daha sonrasında ise belgelerini teslim ediyoruz. Üyelerimizin her zaman yanındayız.” dedi.

9 AYDIR HER HAFTA DEZENFEKTE EDİLİYOR

Başkan Aydeniz; “13 Mart 2020’den beri tüm ticari araçlarımıza dezenfekte işlemi yaptık bu zamana kadar yaptığımız dezenfekten ücretiz olarak yapıp esnafımız in bu zor zamanında yanında olduk rakamsal büyük bir meblağ esnafımızın cebinde kaldı. Dezenfektan konusunda yardımcı olan Belediye Başkanı Semih Şahin, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Gürses ve Veteriner işleri müdürlüğüne teşekkür ederiz.” ifadelerine yer verdi.

9 AYDIR HER HAFTA DEZENFEKTE EDİLİYOR
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin