83 milyon bu projenin bir parçası olması hedefleniyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Herkes İçin Spor Federasyonu işbirliğinde ”Avrupa Spor Haftası” etkinliği gerçekleştirildi.

Toplumda hareketlilik bilinci ile spora teşvik edici çeşitli sportif faaliyetlerle kutlanan ”Avrupa Spor Haftası” etkinlikleri kapsamında, Türkiye’de yaş, cinsiyet ve etnik köken gözetmeksizin 83 milyon ülke nüfusunun tamamının spor ve fiziksel aktivite ile bu projenin bir parçası olması hedefleniyor.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Yasin Özdemir, Atatürk Spor Salonunda, Vali Vekili Yunus Fatih Kadiroğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Muzaffer Sandal, İl Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal ve antrenör ile sporcuların katıldığı etkinlikte, ‘Avrupa Spor Haftası’nın, spor ve sağlıklı yaşam konularında farkındalık oluşturmakla birlikte spor, sağlık ve kültür turizmine da katkı sunacak şekilde organize edildiğini söyledi.

Hareketlilik bilinci ve sağlıklı yaşam kültürüne vurgu yapan Gençlik ve Spor İl Müdürü Özdemir, katılım sağlayan sporcuların haftasını kutladı.

‘Avrupa Spor Haftası’ açılışını gerçekleştiren Vali Vekili Kadiroğlu ve beraberindekiler, cimnastik taekwondo, wushu ve karate branşındaki sporcuların gösterilerini izledi.

83 milyon bu projenin bir parçası olması hedefleniyor
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin