7 farklı bölgeden yüzlerce organik ürün Bilecik’te

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yedi farklı yöreden ürünlerin sergilendiği Yöresel Ürünler Hediyelik Eşya ve Tekstil Festivali ilgi göremeye devam ediyor.

18 Ekim Pazar gününe kadar kapalı Pazar alanında Bilecikli vatandaşların hizmetinde olacak olan festivalde yok yok. Afyon sucuğundan, Anzer Balına, kuru bakliyattan, çeşitli baharat ve çerez çeşitlerine, peynir çeşitlerinden, pişmaniyeye, el emeği göz nuru el işlerinden, halı ve giyecek çeşitlerine kadar birçok ürün vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılanıyor.

Yöresel ürünlerin sergilendiği alanda özellikle Çağ Kebabı ve gözlemenin tadı damakta kalırken,vatandaşlar yöresel ürünlerden hangisi tercih edeceklerini bilemediklerini belirtiyorlar.

Yöresel Ürünler Hediyelik Eşya ve Tekstil Festivali’ni Bilecik’in hizmetine sunan Yağmur Organizasyon Sahibi İlyas Balcı,7 bölgeden yüzlerce ürünü Bilecikli vatandaşların beğenisine sunduklarını aktardı.

Organik ürünleri bir daha bulma şansları olmayacağını belirten İlyas Balcı bütün Bilecikli vatandaşları yöresel ürünlerin tatlarına bakmaya,hediyelik eşya almaya ve tekstil ürünlerine dokunmaya davet ettiğini vurguladı.

7 farklı bölgeden yüzlerce organik ürün Bilecik’te
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin