66 SANIKLI TOPLU FETÖ MAHKEMESİNDE İLK DURUŞMA SONLANDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ve Paralel Devlet Yapılanması (PDY) mensuplarına yönelik yürütülen soruşturmalar kapsamında 66 sanığın yargılandığı ve 5 gündür devam eden mahkemede ilk duruşma sonlandı.

 

FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Bilecik Adliyesi Ağır Ceza Mahkemesinde mahkeme heyeti önünde, Pazartesi günü başlayan davada 66 sanığın yargılandığı ilk duruşma sona erdi.

 

44 tutuklu sanık, adli kontrol şartıyla serbest bırakılan 11 kişi ve 3 tanık ile avukatlarının katıldığı duruşmada Mahkeme heyetinin savunmaları almasının ardından 44 tutuklu sanıktan Ali D., Fedai B.ve Kurtuluş A. sağlık sorunları nedeniyle, Osman Nuri A., Osman  Ç., Naci U., Fatih C., Doğan A., Habib K., Osman S., Selami K., Kadir Mehmet S., isimli sanıklar olmak üzere toplam 12 sanık adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

 

Mahkeme, 32 sanığın tutukluluğuna ve adli kontrol şartıyla serbest olan 11 kişinin de tutuksuzluğunun devam etmesine karar verirken, bir sonraki duruşmanın 22 Mayıs 2017 tarihinde görüleceği öğrenildi.

 

66 SANIKLI TOPLU FETÖ MAHKEMESİNDE İLK DURUŞMA SONLANDI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin