5 DÖNÜMLÜK ALAN TAKAS EDİLECEK

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İl Genel Meclisi Şubat ayı toplantıları devam ediyor. Saat 10:00’da başlaması gereken toplantı yaklaşık 15 dakika geç başladı. 3. birleşimin yapıldığı toplantıda 2 gündem maddesi görüşüldü.

Mülkiyeti özel idareye ait 17 dönüm alanın 5 dönümlük kısmının Belediye ile aynı metrede takası konusunun 3 ayrı komisyonlarca yerinde incelenmesi kararlaştırıldı.

3 Ayrı Komisyon Yerinde İnceleyecek

İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğü’nün mülkiyeti Bilecik Belediyesine ait 468 ada, 255 numaralı taşınmaz ile mülkiyeti Bilecik İl Özel İdaresine ait 468 ada 251 ve 256 numaralı taşınmazların Bilecik Belediyesinin ihtiyaçları ve kullanım kolaylığı nedeniyle her iki idarenin de uhdesinde olan mülkiyet m2’lerinin değişmemesi koşulu ve gerekli trampa imkanının oluşabilmesi için; taşınmazların tevhiden ifraz işlemi yapılması talebi görüşüldü. Konu hakkında İl Genel Sekreteri Halis Nalbant meclis üyelerinden gelen soruları cevaplandırdı. Madde Plan Bütçe, ARGE ve İmar komisyonlarına havale edilmesine oy birliğiyle karar verildi.

Avdan Göleti DSİ’ye Devredilecek

Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğü’nün Bilecik Osmaneli Avdan sulama göletinin sulama tesisinin yapılması ile ilgili olarak talep edilen devir işlerinin yapılabilmesi konusunda idareye yetki verilmesi ve Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğüne Avdan sulama göletinin bedelsiz devrinin yapılması talebi görüşüldü. Konu hakkında İl Genel Sekreteri Halis Nalbant meclis üyelerine bilgi verdi. Oylanan madde oy birliğiyle kabul edilerek Avdan göletinin DSİ’ye devri için idareye yetki verilmesi kararlaştırıldı.

5 DÖNÜMLÜK ALAN TAKAS EDİLECEK
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin