30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI İÇİN PEDALLADI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediyesi ve Bisikletliler Derneği Bilecik Temsilcisi işbirliğinde; ”Yeşil Bisiklet İle 30 Ağustos Zafer Bayramı İçin Pedalla” adlı etkinlik gerçekleştirildi.


Cumhuriyet Meydanındaki buluşma ile başlayan etkinliğe, Bisikletliler Derneği Genel Başkanı Murat Suyabatmaz, Bisikletliler Derneği Bilecik Temsilcisi Hakan Yavuz, belediye birim temsilcileri ve bisikletliler katıldı.

 

Geçtiğimiz hafta ”Yeşil Bisiklet İle Sağlık İçin Pedalla” sloganı ile gerçekleştirilen etkinlik bu hafta; ”Yeşil Bisiklet İle 30 Ağustos Zafer Bayramı İçin Pedalla” sloganıyla düzenlendi.


Kutlu zaferin 95. yıl dönümü dolayısıyla gerçekleştirilen olan etkinlikte Cennet Vatanı bizlere emanet eden ecdadımız rahmet ve minnet duygularıyla anıldı.


Cumhuriyet Meydanında başlayan bisiklet turu kapsamında Bilecik Belediyesi Yaşayan Şehir Müzesi’ne geçildi. Burada katılımcılara 30 Ağustos Zaferi ve Bilecik ve ilçelerinin bu zaferdeki rolü anlatıldı.

 

Etkinlik daha sonra bisiklet ile şehir merkezinden geçilerek, Şehitlik Mezarılığının ziyaret edilmesiyle devam etti.
Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Ay, Bisikletliler Derneği Genel Başkanı Murat Suyabatmaz ve Bilecik Temsilcisi Hakan Yavuz, şehitlik mezarlığına çelenk bırakarak, dua etti.

 

Bilecik Belediye Bahçesi Tarihi Saat Kulesi önünde son bulan etkinlikte Belediye Başkanı Selim Yağcı, bisikletlileri karşıladı.

 

Bilecik Belediyesi ve Bisikletliler Derneği Bilecik Temsilciliği işbirliğinde gerçekleştirilen çalışmaların önemine değinen Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bisikletliler Derneği Genel Başkanı Suyabatmaz ve Bilecik Temsilcisi Hakan Yavuz’a teşekkür etti.

”İLİMİZDE BİSİKLET VE KULLANIM ALANLARI ADINA GÜZEL ÇALIŞMALARIMIZ OLACAK”
Bilecik’te bisiklet kullanımı ile ilgili olarak güzel çalışmaların yapıldığı ve sürpriz projeleri olduğunu kaydeden Belediye Başkanı Selim Yağcı, ”Bilecik’te şu ana kadar bisiklet kullanımının yaygın olamayacağın ilişkin bir önyargı vardı. Çok şükür hep birlikte bu ön yargıyı kırdık ve önemli mesafeler katettik. Bizler Bilecik Belediyesi olarak bu konuda yerel yönetimler olarak üzerimize düşenleri yapmaya çalışıyoruz. Bu anlamda siz sivil toplum kuruluşlarının da bu gayretleri taktire şayan. Sizler bu faaliyetlerinizle bisiklet kullanımı noktasında farkındalık ve bilinç oluşturuyorsunuz. Önümüzdeki zaman diliminde şehrimizdeki bisiklet kullanımı ve alanlarıyla ilgili sürpriz çalışmalarımız olacak. Bilecik Temsilcimiz Hakan Yavuz’a ayrıca teşekkür ediyorum. Ben de bisiklet aldım ve bu etkinliklere katılacağım” ifadelerini kullandı.

 

Etkinlik, Belediye Başkanı Selim Yağcı, Dernek Genel Başkanı Suyabatmaz ve beraberindekilerle hatıra fotoğrafı çektirmekle son buldu.

 

Etkinlikte, katılımcılara Bilecik Belediyesi tarafından hazırlanan tişörtlerin yanı sıra çeşitli ikramlar yapıldı.

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI İÇİN PEDALLADI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin