3. OSB İÇİN PROTOKOL İMZALANDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Belediye Başkanı Nihat Can; Şehrimizin sanayisi ve ekonomisine yen güç ve yeni heyecan katacak olan 3. Organize Sanayi Bölgesi için kurulan Müteşebbis Heyet protokolünün imzalandığını söyledi.Vali Bilal Şentürk’ün başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda; 3. OSB Kuruluş Protokolü imzalandı ve Yönetim Kurulu ile Denetim Kurulu üyeleri belirlendi.

 

Buna göre 3. OSB Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu’na Bilecik Belediyesi’ni temsilen; Belediye Başkanı Nihat Can, Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Ay ve İç Denetçi Kasım Uyar asil üye, Başkan Yardımcıları Kadri Şentürk ve Abdullah Tetik ise yedek üye olarak belirlendi.

 

‘’BİLECİK YENİ YATIRIMLARIN MERKEZİ OLACAK’’

Belediye Başkanı Nihat Can, imzalanan protokol hakkında değerlendirmelerde bulunan Belediye Başkanı Nihat Can; ‘’Bilecik Valiliği, Bilecik Belediyesi, Ticaret ve Sanayi Odası ile İl Özel İdaresi işbirliğinde imzalan protokol ile ilimiz sanayisi ve ekonomisine büyük bir ivme kazandıracak 3. OSB’nin hayata geçirilmesi sağlandı. Ülkemizdeki en büyük 500 sanayi kuruluşu arasında 20’ye yakın firmanın bulunduğu Bilecik; 3. OSB ile yeni yatırımların merkezi olmayı hedefliyor. Valiliğimiz, Belediyemiz, İl Özel İdaresi ve TSO’nun girişimleri ile şu ana kadar birçok firma ve ticari kuruluşu şehrimize getirdik. Marmara Bölgesinin her alanda yükselen değeri Bilecik’te yapacağımız çalışmalarla yeni yatırımcılar ve kazanımları sağlayacağız. Valimiz Bilal Şentürk başkanlığında imzalanan protokolün hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. İnşallah şehrimiz ekonomi ve ticarette yeni yatırımlar için daha cazip ve uygun olacak. Bilecik Belediyesi olarak, bu amaç doğrultusunda yapılması gereken bütün çalışmaları yapmaya hazırız.’’ ifadelerini kullandı.

 

Toplantıya; Belediye Başkan Yardımcıları Abdullah Ay, Kadri Şentürk, Abdullah Tetik ve İç Denetçi Kasım Uyar, Bilecik TSO Başkanı Şükrü Keskin, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Halis Nalbant ve TSO üyeleri de katıldı.

3. OSB İÇİN PROTOKOL İMZALANDI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 20 Şubat 2019, 14:13

    sanayi gelmesi büyümesi gelişmesi demek güzel bir adım kutlarım valim

    Cevapla
Bizi Takip Edin