3 AYRI NOKTADA 5 BİN KİŞİYE AŞURE İKRAM EDİLDİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediyesi tarafından içinde bulunduğumuz Muharrem ayı Aşure günleri etkinlikleri kapsamında şehrin çeşitli yerlerinde dağıtılan yaklaşık 5 bin kişilik aşure ile birlik ve beraberlik duygularımız pekiştirildi.

DSC_4392

Birlik ve beraberliğin en güzel timsallerinden biri olan Aşure ikramı ile vatandaşlarımız arasındaki birlik ve beraberlik duygusu canlandırıldı.

İlimiz ve ülkemizin birliği ile beraberliği için yapılan dualar eşliğinde, başlayan aşure ikramına, Belediye Başkan Vekili Nihat Can, Başkan Yardımcısı Abdullah Tetik ve birim müdürleri katıldı.

Şehir merkezi, kapalı pazar ve üniversite yerleşkesindeki 4 ayrı noktada gerçekleştirilen aşure ikramında Başkan Vekili Nihat Can, Başkan Yardımcısı Abdullah Tetik ve birim müdürleri vatandaşlarımıza aşure ikram etti.

Gerçekleştirilen güzel gelenek hakkında basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan Başkan Vekili Nihat Can, Bilecik Belediyesi olarak aşure ikramını geleneksel hale getirdiklerini belirterek, şunları söyledi:

”Bugün, ilimizin birçok noktasında, içinde bulunduğumuz Mübarek Muharrem ayı ile özdeşleşen aşure ikramı etkiniliğini gerçekleştirdik. Belediye Başkanımız Selim Yağcı, il dışındaki bir programı dolayısıyla etkinliğimize katılamadı. Aşure, her zaman belirttiğimiz şekliyle birlik ve beraberliğin en iyi göstergesi. Bizler de Bilecik Belediyesi olarak bu güzel geleneği yıllardır sürdürüyoruz. Şehrimizin 4 ayrı noktasında vatandaşlarımıza aşure ikramında bulunuyoruz. Yaptığımız bu etkinliğin birlik ve beraberliğimize vesile olmasını Cenabı Allah’tan diliyorum” dedi.

DSC_4392

DSC_4385

DSC_4377

DSC_4414

 

3 AYRI NOKTADA 5 BİN KİŞİYE AŞURE İKRAM EDİLDİ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin