2016 yılında yapılacak çalışmalar değerlendirildi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Vali Ahmet Hamdi Nayir başkanlığında muhtarlarla değerlendirme toplantısı yapıldı.

MUH_8953

Vali Nayir, İl Özel İdaresi İl Genel Meclisi Toplantı Salonu’nda, AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, Vali Yardımcısı Hıdır Kahveci, İl Jandarma Komutan Vekili Murat Darçın, İl Emniyet Müdürü Ali Ekber Bektaş, İl Genel Sekreteri Halis Nalbant, İl Genel Meclisi Başkanı Serkan Yıldırım ve üyeleri ile ilgili daire müdürleri ve muhtarların katıldığı toplantıda, 2015 yılında yapılan yatırımlar, hizmetler ve karşılaşılan sorunlar ile 2016 yılındaki yapılacak çalışmaların değerlendirilmesi amacıyla bir araya geldiklerini söyledi.

MUH_8955

Toplantıda, hangi konular üzerinde daha hassas olunması konusunda değerlendirme yapacaklarını ifade eden Vali Nayir,  “2015 yılının sonuna gelmek üzereyiz ve yıl içerisinde hizmet götüren kuruluşlarımız neler yaptı, bunları birlikte paylaşacağız. Aynı zamanda muhtarlarımızın yürütülen hizmetlerle ilgili görüşlerini de almış olacağız. 2016 yılı içerisinde muhtarlarımızın taleplerini değerlendireceğiz” dedi.

Mahalle ve köy muhtarlarının katıldığı toplantı, ilgili kurumların 2015 yılında yaptığı ve yapılacak çalışmalar hakkında bilgi vermesi, taleplerin değerlendirilmesiyle sona erdi.

 

 

2016 yılında yapılacak çalışmalar değerlendirildi
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin