VALİ ELBAN, ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERLE YEMEKTE BULUŞTU

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Vali Süleyman Elban, eşi Beyza Elban ile şehit ve gazi ailelerine yemek verdi.

Yemeğe Belediye Başkanı Selim Yağcı ve eşi Fatma Yağcı, 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Halis Zafer Koç ve eşi Nesrin Koç, Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Taş, Vali Yardımcısı Burhan Terzioğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Hacı Mehmet İnce, İl Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Muhammed Akgül katıldı.

 

Vali Elban, İl Müftüsü Necati Akkuş’un yaptırdığı duanın ardından yaptığı konuşmada, asil ve aziz milletin tarih boyunca kutsallarını, vatanını,bayrağını, dinini ve bütün muktezatınıhep canından ve malından hep değerli tuttuğunu kaydetti.

 

”Allah bizleri onların şefaatine inşallah nail eyler. Allah onları Peygamberimizin komşu eder ve cenneti ile şereflendirir inşallah. Bugün, başta Doğu ve Güney Doğu olmak üzere Suriye’de,Irakta ve ülkemizin her köşesinde maalesef lanet terörü artık her tarafta saldırılarını yapıyor. Bu milletin bekası, devletin varlığını sürdürmesi, dinin yaşaması ve vatanın bölünmemesi için görev yapan tüm askerimize, polisimize ve diğer görevlilerimize Allah güç kuvvet versin. Allah onları muhafaza etsin ve temennim o dur ki; bu sofralarımıza davet edeceğimiz insanların sayısı hiç artmasın. İnşallah ne kadar kutsal olduğunu biliyoruz şehitlik makamının ama bu defterin kapanmaması da gerektiğini de biliyoruz. İnşallah şehidimiz ve canlarımız daha az feda olur. Çünkü bu vatanı vatan yapmak için çok can verdik, çok bedel ödedik.Davetimize icabet edip, soframızı bereketlendirdiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum.”dedi.

VALİ ELBAN, ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERLE YEMEKTE BULUŞTU
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin