188 KİŞİLİK UMRE KAFİLESİ KUTSAL TOPRAKLARA UĞURLANDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’te, 188 kişilik Umre kafilesi, gerçekleştirilen program ile kutsal topraklara uğurlandı.

 

 
Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen programa, Belediye Başkanı Selim Yağcı, İl Müftüsü Necati Akkuş ve vatandaşlar katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda bir konuşma yapan Belediye Başkanı Selim Yağcı, umre kafilesinin, yolculukların en güzeline ve en anlamlısına çıktıklarını belirterek, şunları söyledi:

”Siz değerli umre yolcuları, bu yolculuk ile Sevgililerin Sevgilisi Peygamber Efendimiz ve sahabelerinin gözünün feri ve ayaklarının izi olan kutsal topraklara gidiyorsunuz. Diğer yandan bu yolculuğunuza anlam katan diğer bir nokta ise Alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimizin dünyaya teşriflerinin senei devriyesine denk gelen günde sizler  bu kutsal topraklarda olacaksınız İnşaallah. Rabbim kutsal topraklara giden siz Müslüman kardeşlerimizin dualarını kabul etsin ve tüm Müslüman kardeşlerimize gitmeyi nasip etsin.” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından yapılan uğurlama duasının ardından Umre kafilesi, yakınları ile helalleştikten sonra Bilecik’ten ayrıldı.

Belediye Başkanı Selim Yağcı, programda kafile yolcuları ile görüşerek, hayırlı bir yolculuk ile gidip gelmeleri dileğini iletti.

 



188 KİŞİLİK UMRE KAFİLESİ KUTSAL TOPRAKLARA UĞURLANDI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin