10. Ulusal Bilecik Tiyatro Festivali kapsamında ”Alçalarak Yüksel” adlı oyun sahnelendi.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediyesi’nin bu yıl 10’uncusunu gerçekleştirdiği “10. Ulusal Bilecik Tiyatro Festivali”nde, ”Alçalarak Yüksel” adlı oyun sahnelendi.

Bilecik Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’ndeki oyunda tiyatroseverler, tiyatronun keyfini en güzel şekilde yaşadı.

İş hayatında ilerlemek isteyen bir adamın mizah dolu yolculuğunu konu alan ‘Alçalarak Yüksel’ adlı tiyatro Oyunu,  Bilecik’te perdelerini tiyatroseverler için açtı.

Yönetmenliğini Derya Kılıç’ın yaptığı oyunda, hem başrol oyuncusu hem de senaryo yazarı olan Barbaros Uzunöner’in yanı sıra; Pınar Öner, Sevil Uyar, Volkan Özler, Gül Korkmaz, Zuhal Acar ve Sedat Öztürk gibi oyuncular da aynı sahneyi paylaştı.

Tiyatro etkinliğine katılarak tiyatroseverlerle bir araya gelen Belediye Başkanı Selim Yağcı, oyun sonunda bütün oyunculara teşekkür plaketi verirken, Oyunda hem başrol oynayan hem de senaryo yazarı olan Barbaros Uzunöner’e ”Tiyatro” ödülünü taktim etti.

BİLECİK BOZÜYÜK ENGELLİLER DAYANIŞMA DERNEĞİ ÜYELERİ DE TİYATRONUN GÜZELLİĞİNİ PAYLAŞTI

Gerçekleştirilen tiyatro etkinliğinde ayrıca Bilecik Bozüyük Engelliler ve Dayanışma Derneği’nin üyelerinden oluşan 40 kişilik ekip, sahnelenen tiyatro oyununu izledi.

Dernek Başkanı İsmail Çelik, Belediye Başkanı Selim Yağcı’nın daveti üzerine Bilecik’teki tiyatro oyununu seyretmeye geldiklerini belirterek, ”Belediye Başkanımız Sayın Selim Yağcı ve oyuncularımıza çok teşekkür ediyorum. Dernek üyeleri olarak güzel ve coşkulu bir gece yaşadık. 10. Ulusal Bilecik Tiyatro Festivali’nde bizlere doyasıya tiyatro güzelliğini yaşatan oyuncularımıza üyelerim ve kendim adına tekrar teşekkür ediyorum.”

Konuşmanın ardından Çelik, Belediye Başkanımız Selim Yağcı’ya teşekkür plaketi taktim etti.

Etkinlik, Oyuncu Barbaros Uzunöner’in, çıkışta kitaplarını imzalaması ile son buldu.


















10. Ulusal Bilecik Tiyatro Festivali kapsamında ”Alçalarak Yüksel” adlı oyun sahnelendi.
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin